2777
2789
لیمون طرحش رو زیاد دوست ندارم واسه همین میخوام جدا بخرم شیشه مد نظرمه البته اگ سریع شکسته نشن 

حواست باشه سریع نمیشکنه

فقط حتما کابینتای پایین بچین چون پرشون کنی از حبوبات سنگین میشن یهو نیوفته رو سرت خدایی نکرده

یا کلا بشکنه

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
والا فعلا هیچی من دو قلو سامسونگ میخواستم ولی اره میگت اصل نیستن دیگه نمیدونم شاید هیمالیا یا الکترو ...

من خودم دوو خریدم وسایل برقی بزرگم 

میخواستم بوش یاالجی بخرم که اصلا مشخص نیست اصل هست یا تقلبی نخریدم 

یا دوو بخر یا اسنوا 

انتخاب سرویس بخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیمون طرحش رو زیاد دوست ندارم واسه همین میخوام جدا بخرم شیشه مد نظرمه البته اگ سریع شکسته نشن 

این مستطیلی هارو دیدی لیمون؟

درشون قشنک کیپ میشه، کیفیتشونم خوب

خوشت نیومد؟

صبر کن عکسشو بزارم

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

غذاساز ۳۰ کاره فیلیپس شامل غذاساز ،آبمیوه گیر،مخلوط کن،آسیاب،آب مرکبات گیر، خمیر زن،همزن،انواع خردکن های چیپسی خلال کن و...

خیلی عالیه من خودم خریدم چون موتورش قدرتش خیلی بالایه و دیگه لازم نیس بری جدا جدا بخری من همینو خریدم با گوشتکوب برقی و همزن و چای ساز اسپرسو ساز و ساندویچ میکر و سولاردوم

لوازم برقی دیگه هم جارو برقی و اتوپرس و بخارشوی

بنظرم چرخ خیاطی اگه بلد نیستی یا علاقه نداری بدردبخور نیس فقط جا میگیره و چرخ گوشت هم اصلا کاربردی میس چون آمادش هس و اینکه غذاساز مرغ و گوشت رو چرخ میکنه جارو شارژی هم بنظرمن بی کاربرده

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
واقعا پس چی خوبه

نمیدونم منم دارم تحقیق میکنم هرکس ی چی میگه نمیدونم واقعا دیپوینت خوبه یا نه اسنوا خوبه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
من خودم دوو خریدم وسایل برقی بزرگم  میخواستم بوش یاالجی بخرم که اصلا مشخص نیست اصل هست یا تقلب ...

منم یخچال دوو خریدم دیزاینش عالیه 😍

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
والا فعلا هیچی من دو قلو سامسونگ میخواستم ولی اره میگت اصل نیستن دیگه نمیدونم شاید هیمالیا یا الکترو ...

اسنوا و دوو بهترینان بعد الجی و بوش وسامسونگ

نمیدونم منم دارم تحقیق میکنم هرکس ی چی میگه نمیدونم واقعا دیپوینت خوبه یا نه اسنوا خوبه

اسنوا امتحانشو پس داده عالیهه

کدوما دیروز رفتم چند مدل دیدم عکس بزار ببینم همونه

منم از اینا خریدم فک کنم سه سایز گرفتم از هر کدوم یه جفت

از نزدیک واقعا خوشگلن

درشونم حسابی کیپ میشه هوا نمیکشه

مثلا بیسکوییت بزاری تو یخچال محاله نم یا طعم یخچالو بگیره

اسنوا و دوو بهترینان بعد الجی و بوش وسامسونگ

اسنوا میگن خیلی صدا میده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃