2777
2789

بنده دوستی دارم که خاستگار زیاد داره اما چند موردشون وقتی ردشون کرد خیلی ناراحت شدم یه جورایی نگرانش شدم(منو دوستم مثل خواهریم به خاطره همین نگرانش شدم) 

اولین موردش یه مرد متولد ۶۶ بود که بسیار اقای نجیب و خوبی بودن  این اقا اصلا حاضر نبودن ازدواج کنن ولی تا دوست منو دیدن به خاهرشون گفتن که من این دختر رو میخوام   خواهرش زنگ میزنه به دوستم و میگه برادر من خیلی بهت علاقه داره  دوستم میگه والا من متولد ۷۷هستم سنمون بهم نمیخوره  خواهر مرده میگه والا برادرم میگه من مشکلی ندارم همه جوره خواهانه و یکم فکر کن (این اقا صاحب یه شرکت بودن و راننده شخصی هم داشتن خلاصه از لحاظ مالی خیلی اوکی بودن)و از نطر شخصیتی همه بهش احترام میزاشتن چون اقامنشانه بودن ولی دوستم به خاطر سن و چهره ایشون رو رد کردن  

دومیش کسی بود دوستم دوران دبیرستان به صورت تلگرام باهاش در ارتباط و شهراشون از هم فاصله خیلی داشت  پسره واقعا دوستمو دوست داشت اما دوستم وقتی رفت دانشگاه و دید موردای خیلی بهتری هست و به قولی دیدگاهش تغییر کرد یه بهونه جور کرد و کات کرد باهاش اما پسره هر سال یا چندماهی پیام میده و دوستم هر بار میگه من تمایل ندارم  تا این که چندروز پیش مادره پسره زنگ زد خونه دوستم و موضوع خاستگاری رو پیش کشید باورمون نمیشد بعد ۴ سال قطع ارتباط  مادرشو فرستاد و دوستمو فراموش نکرد پسره بسیار سر به زیره (خواهشا نگید اگه سر به زیر بود با دختر چت نمیکرد  اولا اون زمان سنشون کم بوده و بعد دوستم سمت هیچ دختری نرفته اینو مادرشم گفت)و دوستم گفت جوابم منفیه چون نسبت به خاستگارایی که رد کردم اینو قبول کنم خیلی اشتباه کردم و این که مامانم منو به راه دور نمیده و وقتی جواب منفی داد مادره پسره پیام داد که خواهشا فک کنم حاله پسرم خوب نیست و اینا ولی خب دیگه جوابش منفی شد

من یکم ناراحت که نمیشه گفت نگران شدن چون این دونفر واقعا دوستش داشتن خیلی زیاد و خیلی تلاش کردن جواب مثبت بگیرن اما خب دوستام به دلایلی ک گفتم جواب منفی داد من نگرانم این موردی که تا این حد دوستش داره دیگه نیاد براش

به نظر شما خانمای متاهل با توجه به تجربه ای که کسب کردید همچین کیسایی رو باید چسبید به قول معروف یا ردم کردی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اینا بیان خاستگاریه من مطمئنا قدرشونو میدونم 😂😂

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
اینا بیان خاستگاریه من مطمئنا قدرشونو میدونم 😂😂

منم اگه این مواردو داشتم که خودشون منو پسند کرده باشن و انقد پافشاری کنن قطعا بهشون شانس میدم اما خب نگران دوستمم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگه این مواردو داشتم که خودشون منو پسند کرده باشن و انقد پافشاری کنن قطعا بهشون شانس میدم اما خب ...

حق داری 👌🏼

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
کاش بیشتر نظر میدادن کاربرا  اخه همش سمت تایپای خیانت و طلاق و مشکلات میرن

بله متاسفانه: (