2777
2789
عنوان

رهن خونه

404 بازدید | 23 پست

خانوما بیاین یکم بهم دلداری بدین خیلی حالم بد . امروز رفتیم یه خونه ای و واسه رهن دیدیم اولین خونه ایه ک میخوایم اجاره کنیم.هیچ تجربه ای هم نداریم.

خونه ویلایی از لحاظ موقعیت جاش خیلی خوبه . ولی توی خونه اصلا خوب نیس 😭😭 شوهرم گیر داده همونو بگیره .هرچی بهش میگم بریم جای دیگه هم ببینیم اپارتمان بگیریم میگه نه اصن درکم نمیکنه تو این مورد. وقتی یاد اون خونه میفتم حالم بهم میخوره ولی اصلا حرفمو نمیفهمه چیکارش کنم؟ نزدیک ی ساله عقد کردیم 

قدیمیه داخلش؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بگو یه بزرگتر قانعش کنه که جهیزیه تو خونه شیک نما میاد. اولین خونتون نباید ازار دهنده باشه و با حس بدی شروع کنین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون لحاظ که واسه زن جوون امنیت نداره خونه ویلایی ،آپارتمان امن تره وارد شو مردا تو این زمینه حساسن،بعدم خدایی آپارتمان تر و تمیز واسه عروس داماد و جهیزیه نو خیلی بهتره 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

عزیزم شوهر منم همینطوره

اولین خونه ای که میبینیم میگه همینو بگیریم

با دعوا میریم دومی باز گیر میده به اون

واقعا نمیدونم تو مغزشون چی میگذره

ولی سعی کن متقاعدش کنی خونه های بیشتری ببینید از هر راهی که بلدی

چون به هر حال شوهر شماست و بهتر از روحیاتش خبر داری

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
قدیمیه داخلش؟

کابینتاش ازین پیش ساخته هاس خیلی داغونه . دوتا اتاق داره مثلا ولی یه در میخوره ار پذیراییش 

کلا وضعیتی که رفتم خونه رو دیدم خیلی بد بود. یه اقایی اونجا زندگی میکنه دوتا بچه پسر کوچیک داره خانومش طلاق گرفته.یعنی خونه رو ‌ترکونده بودن افتضاح کثیف و شلخته بود 

بگو یه بزرگتر قانعش کنه که جهیزیه تو خونه شیک نما میاد. اولین خونتون نباید ازار دهنده باشه و با حس ب ...

دقیقا داره ازارم میده 

ب حرف کسی گوش نمیده متاسفانه هرچی میگم من تو ویلایی میترسم یجوری قانعم میکنه

واییی منم اولین خونمونه دیروز رفتم ببینم یعنی واقعا نمیدونم انگیزه صابخونه از اجاره دادن اون انباری چی بوده خداوکیلی اشغال دونی بود طرفم خرپول بگو اخه بی انصاف کی میاد اینجا کلی هم امروز فردا کرد تا بریم خونه رو ببینیم لعنتی همون اول نگفت انباریه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
عزیزم شوهر منم همینطوره اولین خونه ای که میبینیم میگه همینو بگیریم با دعوا میریم دومی باز گیر میده ...

وای دقیقا امروز انقد حرص خوردم بخدا تموم بدنم درد میکنه ولی اصلا نمیفهمه .میگه تو بهم داری فشار میاری اول زندگی. اونجا نمیخوایم تا ابد بمونیم و ازین حرفا تهشم عصبی میشه میزاره میره بیرون 

واییی منم اولین خونمونه دیروز رفتم ببینم یعنی واقعا نمیدونم انگیزه صابخونه از اجاره دادن اون انباری ...

کلی منتم میزاره ک تو نگیری من اینو میتونم تا ۱۰۰تومن رهن بدم .وای خدایاااا نجاتم بده ازین وضع

کابینتاش ازین پیش ساخته هاس خیلی داغونه . دوتا اتاق داره مثلا ولی یه در میخوره ار پذیراییش  کل ...

خب همسرتون چرا اینجا رو پسندیده؟!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
باید هردو به سلیقه هم احترام بذارید، بلاخره شما قراره خانم اون خونه باشی، وقتی سلیقت نیس، چجوری دلت ...

بهش میگم هرچقد تو حق داری ک اونجا از نر اقتصادی واسه تو بهتره .ولی خو منم ۵۰سالم نیس ک انتظار داری بیام تو اون خونه