2777
2789
عنوان

رهن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 23 پست
کلی منتم میزاره ک تو نگیری من اینو میتونم تا ۱۰۰تومن رهن بدم .وای خدایاااا نجاتم بده ازین وضع

بگو برو بده به همون که میاد ۱۰۰تومن میده جا این.به شوهرتم بگو من به هیچ وجه نمیام اونجا میخایی برو بگیرش واسه خودت

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
بگو برو بده به همون که میاد ۱۰۰تومن میده جا این.به شوهرتم بگو من به هیچ وجه نمیام اونجا میخایی برو ب ...

بخدا همینو بهش گفتم .دلمم اخه براش میسوزه . از طرف مامان و باباش هیچ حمایتی نمیشه هیچییییی همه رو‌خودش داره ب سختی جور میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا همینو بهش گفتم .دلمم اخه براش میسوزه . از طرف مامان و باباش هیچ حمایتی نمیشه هیچییییی همه رو‌خو ...

همسر منم همینه خوب دیگه وقتی تصمیم میگیره ازدواج کنه باید به فکر خرج و مخارجشم باشه. تازه پدرشوهرم میگه بیایید پیش ما زندگی کنید فکرکن تو یه خونه داغون. منم گفتم اگه بیامم جهازمو نمیارم خخخخ والا کلی ذوقشو دارم بچینمش تو یه خونه تازه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
همسر منم همینه خوب دیگه وقتی تصمیم میگیره ازدواج کنه باید به فکر خرج و مخارجشم باشه. تازه پدرشوهرم م ...

پولمون میرسه واسه یه اپارتمان نو. ولی میگه میخوام کنار خونه ماشینم بخرم . کلا اینجوریه که یعنی یکی بیاد بگه این انباری مال شما همون اول میگه عاااالیه اصن . میگم بابااا بزا بریم ببینیم میگه هرچی هس خودم ردیفش میکنم. دیدمون راجبه خونه فرق میکنهاون چیزایی ک یرا من مهمه اصلا براش مهم نیس .

پولمون میرسه واسه یه اپارتمان نو. ولی میگه میخوام کنار خونه ماشینم بخرم . کلا اینجوریه که یعنی یکی ب ...

خونه زندگی خونواده خودت چطوره؟

خونه زندگی خونواده خودت چطوره؟

در حد متوسطیم .ما خونه خودمون ویلایی. ولی خب شرایط من الان فرق میکنه.دلم میخواد وسیله هامو ببرم تو یه خونه نو 😭

من هیچوقت نشده کسی بهم زوری چیزی و تحمیل کنه مجبورم کنه چیزی و ک خوشم نیومده دوس داشته باشم.ولی الان داره باهام اینکار و میکنه . دوسش دارم دلم نمیخوتد بهش فشار بیارم چون از طرف خانوادش ب اندازه کافی تو فشار هست .ولی دلمم نمیتونم راضی کنم ب اونجا . بدجوری تو‌ گِل گیر کردم 

در حد متوسطیم .ما خونه خودمون ویلایی. ولی خب شرایط من الان فرق میکنه.دلم میخواد وسیله هامو ببرم تو ی ...

خوب پس بگو خونوادت باهاش اروم حرف بزنن بگن اون خونه درشان دخترمون نیس

وای دقیقا امروز انقد حرص خوردم بخدا تموم بدنم درد میکنه ولی اصلا نمیفهمه .میگه تو بهم داری فشار میار ...

اگه میتونی و همسرت ناراحت نمیشه با پدر برادر خواهر مادر یا کس دیگه ای برو دنبال خونه بگرد

قرار نیست چیزی فراتر از بودجه ش بگیری که اول زندگی فشاری باشه

بگو من قراره صبح تا شب تو اون خونه باشم اگه دوستش نداشته باشم به منم فشار میاد

بعدم عزیزم سر این چیزا حرص و جوش نخور مردا انقدر اخلاقای عجیب غریب دارن بخوای حرص بخوری دو روزه پیر میشی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اگه میتونی و همسرت ناراحت نمیشه با پدر برادر خواهر مادر یا کس دیگه ای برو دنبال خونه بگرد قرار نیست ...

من خودم واسه شهر دیگه هستم . اینجا غریبم کلا. ببینم خدا چی میخواد . واقعا خیلیییی موجودات عجیب و غریبی هستن این مردا 🙄