2777
2789
نه من هر دو تا سمت چپ بودن یکی دختر یکی پسر دختر خاله ام هر ۳تاش سمت چپ بود ۲تاش دختر یکیش پسر

زنده باشن برات عزیزدلم..دعا کن این نینی منم اول سالم بعد پسر باشه برامن و ی داداشی برا گل دخترم♥️😍

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه میرم عزیزم..خودم از دردی ک دارم میگم سمت چپه..درد زبرشکمم سمت چپ میریزه تو پام و بعد دور نافم

ب امیدخدا عزیزم انشاالله ک سالم و بعدم پسر باشه. هروقت رفتی عکسشو بزار 

ماهای اول کشاله ی ران سمت چپت درد میگرفت عزیزم؟

اره بابا چجوووورم هنوز ک هنوزه درد کشاله ران دارم. اولاش استخوان ران سمت چپم افتضاااح درد میکرد بعد بهتر شد اللن دوباره شروع شده🤦‍♀️😭

اره بابا چجوووورم هنوز ک هنوزه درد کشاله ران دارم. اولاش استخوان ران سمت چپم افتضاااح درد میکرد بعد ...

منم همینم عزیزم..اونقدردرد میکنه پای چپمو رسما سر کرده😑😑

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤
منم همینم عزیزم..اونقدردرد میکنه پای چپمو رسما سر کرده😑😑

چندهفته ای عزیزم؟ اینجور ک معلومه نی نیت پسمله😍 اخه بقول قدیمیا میگن بچه ی پسر باعث میشه استخون پای مادر درد بگیره

زنده باشن برات عزیزدلم..دعا کن این نینی منم اول سالم بعد پسر باشه برامن و ی داداشی برا گل دخترم♥️😍

در کتاب مفاتیح الجنان و قبل از متن زیارت عاشورا، حدیثی از امام باقر در ثواب این زیارت آمده است که می‌فرمایند: به تحقیق این دعا دعایی است که ملائکه آن را می‌‏خوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه می‏‌نویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین‏‌ (ع) را از روزی که شهید شده است.

سلام دوستان, آدینه تون بخیر🌹

امروز از صبح تا شب, در هرساعتی که فرصت داشتید میتونید دعا رو بخونید. 

قبول باشه از همگی🌼 

ان شاءالله که امام حسین💚 شفاعت کننده هممون باشن🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

سلام عزیزم. ان شاءالله که حال خودت و نی نی تو دلیت خوب باشه. همه دوستان رو در تاپیک امروز صدا کردم ولی شما تگ نشدی, اینجا بهتون یادآوری کردم.دعای زیارت عاشورا فراموشتون نشه❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃