2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 51 پست
خود شپش هست ک تخم گذاشته دیگه . قشنگ بشور و سرکه بزن و شونه بکش شامپو مخصوص بپرس ببین برای سنش میشه ...

یعنی شپش کل خونه رو میگیره؟؟؟؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شپش کل خونه رو میگیره؟؟؟؟

میپرن ولی میگن تا بیست و چهار ساعت بیرون سر یا بدن زنده میمونن اما تخمی ک میذاره و حشره اش در میاد باید چند روز یبار ضد عفونی کنی .

بخاطر همینه ک اکثرا میگن شپش ریشه کن نمیشه و چند سال درگیرن  چون فکر میکنن فقط توی سره

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
میپرن ولی میگن تا بیست و چهار ساعت بیرون سر یا بدن زنده میمونن اما تخمی ک میذاره و حشره اش در میاد ب ...

من یکروزه ریشونو کندم سربچمو کچل کردم تمومو لباساشو گذاشتم تو حیاط و رختخوابش تا یکهفته خونه ومبلارم اسپری نخصوص زدم...سس و شامپو مخصوصو ایناهم همش بیخودو بی اثر بود

من یکروزه ریشونو کندم سربچمو کچل کردم تمومو لباساشو گذاشتم تو حیاط و رختخوابش تا یکهفته خونه ومبلارم ...

نمیشه کچلش کنم☹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من یکروزه ریشونو کندم سربچمو کچل کردم تمومو لباساشو گذاشتم تو حیاط و رختخوابش تا یکهفته خونه ومبلارم ...

خدارو شکر . قشنگ همه جا رو ضد عفونی کردی موهارم زدی راحت شدی

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
نمیشه کچلش کنم☹

اول بزن توی نت تفاوت غلاف مو ورشک ببین دخترت اصلا شپش داره یانه ...بعضی وقتا غلافه فقط چون سفته وچسبیده با رشک اشتباه میگیرن  رشک از بغل چسبیده به ساقه اما غلاف دور تا دور موهست واینکه اگه رشک باشه خیلی سخته دیدن شپش ها من دوساعت میگشتم تا پیداشون کردم سریع فرار میکنن رنگ موهستن..منم دختر همش حمامه و یکسال بعد هر حمام سرکه میزدم براش مطمین بودم نمیگیره پس ربطی به تمیزی نداره چون از دیگران میگیری...سس مایونز زدم شامپوی مخصوص نمردن دخترمو کچل که میکردم انقد زیاد بودن دیده میشدن و کف سر بچم زخم بود ....فقط راهش اینه الان موهاش پرپشته خدا لعنتشون کنه اوناکه داشتنو نگفتن

اول بزن توی نت تفاوت غلاف مو ورشک ببین دخترت اصلا شپش داره یانه ...بعضی وقتا غلافه فقط چون سفته وچسب ...

تو نت زده مخلوط سرکه و روغن زیتون هفته ای یک بار

یعنی مثلا امروز بزنم دیگه نزنم تا هفته بعد؟تو این یک هفته باید چیکار کنم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول بزن توی نت تفاوت غلاف مو ورشک ببین دخترت اصلا شپش داره یانه ...بعضی وقتا غلافه فقط چون سفته وچسب ...

بمیرم برا دخترم،خیلی حساسه،همینطور که استرس گرفته بودم موهاشو نگاه میکردم هی میپرسید مامان چی شده،چی تو موهامه😣

دیگه کسی که بچش شپش داره نباید بزاره جایی بره،والا میخواستم امروز ببرمش پیش دخترعموش بازی کنه دیگه نمیبرمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو نت زده مخلوط سرکه و روغن زیتون هفته ای یک بار یعنی مثلا امروز بزنم دیگه نزنم تا هفته بعد؟تو این ...

چی بگم والا هی باید بزنی شونه کنی تخم دربیاری باید هی بگردی موهاشو مواظبت کنی همه جا نخوابه خودتون نگیرین ازش ....منکه همشونو انجام دادمو ریشه کن نشدن تازه دخترمم کم پشت بود باید بیکار بشی فقط بگردی بچتم خسته میشه من وسواس گرفتم همش فک میکردم خودم گرفتم نمیزاشتم بچم جایی بخوابه 

چی بگم والا هی باید بزنی شونه کنی تخم دربیاری باید هی بگردی موهاشو مواظبت کنی همه جا نخوابه خودتون ن ...

اعصابم خرد شده😭😭من خودم سر کار میرم باردارم هستم خیلی بی حوصله ام

اینم از مشکل جدید😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40