2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 51 پست
از داروخانه بگیرم؟؟

نمیبره شامپو و محلول من خودم همه ی مارک ها رو امتحان کردم ۷ سال درگیر بودم ولی امسال نجات پیدا کرد

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیبره شامپو و محلول من خودم همه ی مارک ها رو امتحان کردم ۷ سال درگیر بودم ولی امسال نجات پیدا کرد

وای یا خداااا 

هفت سااااال😭😭😭😭چیکار کنم پس😭😭😭

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چه محلولی استفاده کردین ؟

این محلولی ک من میگم هر کسی استفاده کرده جواب گرفته 

دفعه اول یا دوم دیگه کاملا پاک شده همشون میمیرن

بچه ها فک کنم اولاشه نه؟؟

اخه خود شپش رو نمیبینم،فقط رشک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وای یا خداااا  هفت سااااال😭😭😭😭چیکار کنم پس😭😭😭

یه داروی گیاهی هست عین قطره است من از اون دو بار زدم شیمیایی بود روش اسم ندااره ولی خدا پدر سازنده اش رو حفظ کنه با دوبار برد روش اسم نداره وگر نه میگفتم

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
وای نه  سه سال و نیمشه،عشقش موهاشه نمیشه😭😭

عزیزم نمیخوات موهاش رو کوتاه کنید دختر منم قبل از کرونا تو مهد کودک گرفت موهای دختر من تا روی باسنش بود هر کی هر چی گفت انجام دادم تا دستگاهش رو هم سفارش دادم از اصفهان برام فرستادن هیچ کدومش خوب نبود تا اینکه ی خانمی اینجا گفت برو موهاش رو کامل با روغن زیتون چرب کن بعد نیم ساعت ببرش حموم بعد هم تو حموم قشنگ موهاش رو بشور بعد نرم کننده گلرنگ بگیر بزن ب موهاش ی شونه دونه ریز ریز بردار تو حموم حدود نیم ساعت شانه بزن اینقدر شونه بکش تا شپش رو پیدا کنیم من  ی پنج دقیقه ای ک شونه کشیدم دوتا  شپش تو شونه چسبید و بیرون اومد از تو موهاش ی چند روز همین کار رو بکن خوب خوب میشه ملحفه هاتون رو هم بشور من هر دفعه یادم میاد میگم خدا خیرش بده ک اینجور یادم داد شما هم امتحان کن عزیزم ان شاء الله برای شما هم جواب میده 

من دختر این بیماری شپش را گرف یه دارو هست باید هشت ساعت بزاری رو سرش من یک بار گذشتم ریش کن شدند هیچ را دیگه ای هم فایده نداره
حمام میبریش سرشو با سرکه و سس ماینز بشور و شونه بزن با روغن بادام تلخ

خود شپش هست ک تخم گذاشته دیگه . قشنگ بشور و سرکه بزن و شونه بکش شامپو مخصوص بپرس ببین برای سنش میشه مصرف کرد اگ اره بگیر  . کل رختخوابش با آب داغ بشور و محلول ضد عفونی کننده شپش بگیر به همه خونه بزن لای درز مبلا  زیر فرشا سرامیکا همه جا رو ضد عفونی کن لباساشم بریز تو اب داغ و بعدش با اتو یقه هاشو قشنگ بخار بزن

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
اگه اسمشو میخوای برات بدم

بگو عزیزم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40