2777
2789
عنوان

شپش سر

643 بازدید | 51 پست

خانما الان متوجه شدم تو سر دخترم رشک هست😣😭😭خود شپش رو نمیبینم 

من از این موجود متنفرم،خیلی اعصابم خرد شده،به نظرتون اولاشه؟؟اخه دخترمم اصلا سرش نمیخاره،همشم یه پاش تو حمومه،اخه چطوری گرفته؟؟😭😭چیکار کنم؟؟؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کچلش کن تا بدتر نشده زودی موهاش در میاد تا ۱ سال در میا 

وای نه 

سه سال و نیمشه،عشقش موهاشه نمیشه😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از بهداشت نیست ک میرن پارک یا از درخت میوفته رو سرش 

شامپو شپش بخر من ۲۶ تومنی گرفتم چون ک بستگی به سن داره و ۱۲۰ تومن هم داره اگ بخوای زودتر از سرش بره 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
عزیزم خونسردیتو حفظ کن داخل یه ظرف اسپری سرکه بریز وهفته ای دوبار اسپری کن روی موهای سر دخترت همشونو ...

بعدش نشورمش؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یه محلول هست عاااااااااالیه قیمتشم مناسبه 

از داروخانه بگیرم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوووخ...عزیزم...طفلک....قابل درمانه منتها  کامل به دستورات عمل کن

ببرش دکتر لوسیون بده بهش

لباسا و ملافه ها رو بشور با آب داغ

خونه و مبل حسابی حسابی جارو برقی بکش هر روز

توی نور خورشید بشین  موهای مشکوک و با قیچی  بکن