2777
2789
عنوان

خیانت

181 بازدید | 20 پست

6ماه از خیانت نامزد سابقم میگذره عاشقش بودم خیلی...تا یه هفته پیش گریه میکردم برام خیلی سخت بود 

نمیدونم الان چرا نسبت بهش بی حس شدم

پیام بده هم دوس ندارم جوابش بدم

برام عجیبه کسی ک یه زمانی حاضر بودم جونمم بهش بدم الان چراایقد نسبت بهش بی حس و بی تفاوت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قانون دنیاس

انسان همیشه ثابت نمیمونه

منم تا چن وقت پیش برا رل سابقم که رف با یکی دیگه اشک میریختم

الان به عنمم نیستش

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

فقط توروخدا . از من به تو نصیحت . اره تو دوستش داری ولی نبخش .  توروخدا نبخشششش. خیانت قابل بخشش نیست . بازم تکرار میکنه .  بخدا ک تکرار میکنه . کسی ک راه یچیزو یاد گرفته دفعه بعدی بهتر بازی میکنه

چون اعتمادتونداز دست دادید نسبت بهش،اعتماد بحث کم و الکی نیست ،الان حاضرید دوباره بر گردید به اون رابطه؟نه چون اعتماد ندارید ،احساس غم ،خرد شدن و بی ارزشی ب فرد دست میده ،مخصوصا ک عاشقش بودید البته که براتون سخته عشقتون هم چین کاری بکنه ،ولی یه تایمی رو برا غصه خوردن در نظر بگیرید و فراموشش کنید زندگی جدید شروع کن یه زندگی که توش ادمای وفادار هستن ،تا ابد پشتته و هیچ وقت حس تلخ خیانت رو دیگه نچشی .

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

طبیعیه عزیزم داری به خودت میای و داری میپذیری که ولش کنی

کسی که یه بار خیانت کرده دوباره میکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
فقط توروخدا . از من به تو نصیحت . اره تو دوستش داری ولی نبخش .  توروخدا نبخشششش. خیانت قابل بخش ...

حرفتون درسته گلم💔

نه هیچ وقت نمیبخشمش همیشه هم ازم طلب بخشش میکرد بهش گفتم نمیبخشمت

حاضر هم نیستم دیگه جواب پیامشو بدم 

ینی دیگه بهش حسی نداری? برگرده پسش میزنی?

حتما حتما همینطوره

تازه اگه برگرده یک جوری میرینم بهش که نگو 

حس عرورم بهم دست میدا برا همین دعا میکنم که برگرده فقط برینم بهش

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
کسی که تودوران نامزدی خیانت میکنه وای بحالش که بره تو زندگی و بعدعروسی

اون موقع دیگه راحته چون زنش شده و مسلما دادگاه بدون مدرک و به همین راحتی طلاق نمیده و قشنگ کثافت کاریاشو می‌کنه دیگه 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چون اعتمادتونداز دست دادید نسبت بهش،اعتماد بحث کم و الکی نیست ،الان حاضرید دوباره بر گردید به اون را ...

بله خیلی خردم کرد بیشتر از چشام بهش اعتماد داشتم 

ولی گند زد به همه چی

هیچ وقت حاضر نیستم برگردم 

یا باهاش حرف بزنم ...