2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
ایول انشاالله برگرده 

اهنگ مهستی دنیا رو گوش بده

خیلی متنش خوبه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه ازدواج بااینجور عوضیی اشتباهه

حالا جالب اینجاست که حتی اگه مدرک هم ببری دادگاه به همین راحتی طلاق نمیده 

حتماً باید خیلی ببخشید بیان طرفو رو تخت ببینن بعد 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
حرفتون درسته گلم💔 نه هیچ وقت نمیبخشمش همیشه هم ازم طلب بخشش میکرد بهش گفتم نمیبخشمت حاضر هم نیستم ...

من خودم یبار بخشیدمش.  بازم خیانت کرد . بعدش عین سگ پشیمون شد و فرصت خواست . خیلی تلخه عزیزم ولی جدا شو ازش . واقعا چاره ای نیست . سعی کن قوی باشی گلم ‌

ولی نبخش. فقط همین . اینجوری قبح رابطه ریخته میشه و اون دیگه هیج وقت ترس از دست دادن تورو نداره و فک میکنه هر سری ک خیانت کنه تو میبخشیش  اینجوری براش بی ارزش میشی . عزت نفس داشته باش

بله خیلی خردم کرد بیشتر از چشام بهش اعتماد داشتم  ولی گند زد به همه چی هیچ وقت حاضر نیستم برگ ...

زخمای جسمی خوب میشن ولی زخمای روحی چند سال باید طول بکشه تا خوب بشه ،هر چقدر بیشتر غمگین باشید از اونور دیر تر خوب میشید اصلا فراموش کن بهترین راه،درد های جسمی بخاطر افسردگی به جون نخر ،سندروم قلب شکسته سردرد های تنشی و ....همگی مشکلاتی که بخاطر افسردگی هتی طولانی مدت ،شکست عاطفی و ...بفرد وارد میشه،پس کی و چه موقع نامزد سابقت میتونه جبران کنه،فقط خودت مشغول کاری کن و دیگه بهش فکر نکن‌

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱