2777
2789

دوستان عزیز اگر کسی با دکتر میر زنده دل عمل سزارین داشته؟من مجبورم دکترمو عوض کنم و میخوام ایشونو انتخاب کنم بخاط مسایل بیمه .لطفا اگز اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنون میشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من این دکترو نمیشناسم اما سزارین عمل سختی نیست نگران نباش

میدونم فرزند دومم هست.ولی چون میخوام عوض کنم دکترمو یکم استرس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نت نداشتم شرمنده 

گفتم اینجا جوابتو بدم من از اول بارداریم تحت نظر دکتر میرزنده دل بودم،هیچ وقت تنها نیست یه دستیار داره که از خودش بیشتر وقت میزاره برات و هر سوالی داشته باشی جواب میده،اگه گوشی دستشه چون مثلا خود من خیلی وقتا سوال یا مشکلی داشتم هر وقت پیام میدادم جواب میداد و در دسترس بود

آره شاید خیلیا خوششون نیاد ولی من مشکلی با این موضوع نداشتم چون کارشو بلده،دست سبکی داره و کلا ۱۰ سانت بیشتر باز نمیکنه شکمو

نیکان غربم واقعا عالی بود و بهترین خاطره از روز زایمانو واسه من یادگار گذاشت

الان که آخرای بارداریتو نهایت چند جلسه میری پیش دکتر ولی بابت عمل خیالت راحته راحت باشه پمپ دردم بگیری که دیگه عالیه

عزیزم من نت نداشتم شرمنده  گفتم اینجا جوابتو بدم من از اول بارداریم تحت نظر دکتر میرزنده دل بو ...

مرسی از لطفت ایشالله خدا بهت و کوچولوت سلامتی بده،ممنون ازت

عزیزم من نت نداشتم شرمنده  گفتم اینجا جوابتو بدم من از اول بارداریم تحت نظر دکتر میرزنده دل بو ...

مامان مهنوش جون هزینه بیمارستان کلا با پمپ درد چقدر شد؟؟

۱۲میلیونو ۲۶۰ هزار تومن 

کدوم بیمارستان بودی؟ با بیمه انقدر شد؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
شنیدم خیلی خوش اخلاق نیست

سلام ، من از طریق اینستا دنبالشون میکردم گفتم برای چکاپ قبل بارداری برم پیشش،نوبتم ساعت ۵:۳۰ بود ولی ۸:۳۰ رفتم داخل،از روی آزمایش دوسال قبل برام دارو نوشت،گفتم آزمایش بنویس گفت اینهمه آزمایش دادی دیگه، نه آزمایش جدیدی نه سونوی جدیدی هیچی ننوشت من با ۳۸ سال سن آیا نیاز به چکاپ ندارم،اصلا هیچی نمیگه راهنمایی نمیکنه،سوال میپرسی به زور و با تاخیر جواب میده،معطلی مطبش هم که واویلاس،من خودم اصلا به هیچ وجه دیگه نمیرم پیشش