2777
2789
عنوان

کمردرد بارداری

796 بازدید | 56 پست

سلام من هفته ۵ بارداریم

دیروز رفتم پیاده روی از بعداز ظهرش کمرم درد میکنه تا الان ی جوری انگار سسته.ب نظرتون طبیعیه؟

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماهه اول زیاد مراقب باش احتمال سقط هست ورزش های سنگین خطرناک هست کمر درد هم نشانه خوبی نیست من تا الان که هفته ۳۶ هستم کمر درد اصلا نداشتم الان زیاد بشینم کمر درد میگیرم که اونم همش می ترسم چون آخراش هم خوب نیست نشانه زایمان هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

وای بارداری کلش درد و استرسه 

اگه لکه بینی و خونریزی نداری طبیعیه 

منم هفته ۴ یا پنج بودم رفتم پیاده روی خیلی راه رفتم همون جا احساس کردم یه چی از شکمم اومد پایین تا ماه آخر بچم پایین بود و درد های وحشتناک داشتم 

مراقب خودت باش 

انشالله به خوبی  سلامت بغلش کنی

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

استراحت کن پیاده روی نکن پله بالا و پایین نرو گرمیجات نخور تابچه جاش سفت شه موقع استراحت زیر پات یه چیزی بزار 

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
۳ ماهه اول زیاد مراقب باش احتمال سقط هست ورزش های سنگین خطرناک هست کمر درد هم نشانه خوبی نیست من تا ...

نگران نباش. منم هفته ۳۶ زایمان کردم پسرمم صحیح و سالم بود تو دستگاه هم نرفت اصلا 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

توو این ماهه کم برا چی راه میری من تا الان ک شده ۸ هفته حبس شدم میگم جاش محکم بشه بعدن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
وای بارداری کلش درد و استرسه  اگه لکه بینی و خونریزی نداری طبیعیه  منم هفته ۴ یا پنج بود ...

منم الان هفته ۵ هستم خونمون پله داره از سه روز پیش اصلا جایی نرفتم از خونمون بیرون نرفتم 

چون بعد ار سه سال حامله شدم 

دیکه نمیخوام خدایی نکرده از دستش بدم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
عزیزم علائم بارداریت از اول چی بود با بی بی چک از اول متکجه شدی؟ کی زدی

اره با بی بی چک متوجه شدم چن روز پیش

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
توو این ماهه کم برا چی راه میری من تا الان ک شده ۸ هفته حبس شدم میگم جاش محکم بشه بعدن 

دقییییقا 

منم خونمون پله داره 

از دو سه روز پیش اصلا بیرون نرفتم 

گفتم ازپله بالا پایین برم میبینی که بده 

چون بعدازسه سال حامله شدم 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا