2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی فضوله چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب 🤨کلا خوندی چی نوشتم یا الکی قضاوت میکنی

اگه عقدی همین الان بهترین موقع هست که موضع خودتو مشخص کنی

بگو. هفته ای یه بار اونم اخر هفته ها بیشتر خونه مادرت نمیام

بیرون رفتن تفریح رفتن خودمون تنها میریم مگر اینکه من خودم دلم بخواد بگم مادرت بیاد

پول خرجی مادرت هم از 2 تومن بیشتر نمیدی 

قبول هم نکرد بگو نمیتونم باهات زندگی کنم اکه این شرایط نباشه یع چند روز جواب شو ندی درست میشه

من تازه جنگ نمیکنم بخدا مثلا میرم تو خودم میگه اصلا تو فکرت هم نسبت به مادر من بد نباش اون خیلی زن خ ...

اشتباهت همینه.نه‌ازینور بیفت نه اونور.باید اعتراضتو‌بگی.چیش خوبه این بانو بله زنه خوبیه ولی در مورد زندگی شما اصلا زن خوبی نیست.منم اول مثل تو بودم.وقتی زندگیم اسیب دید و چوبشو خوردم اعتراض کردم.تا اومدیم بفهمونیم یه چیزایی پوستمون کنده شد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اگه عقدی همین الان بهترین موقع هست که موضع خودتو مشخص کنی بگو. هفته ای یه بار اونم اخر هفته ها بیشت ...

چند ماهه سر زندگیمم هرروز زنگ میزنه به زور میگه بیاین خونمون اونجا هم که میرم میگه جارو بکش ظرف بشور گرد گیری کن 

ماهی ۵یا ۶فقط میده مادرش پرام😅 مگه کارش چیه چقدر خودش درمیاره پدر من ماهی ۵میگیره پس ان ...

همین

منم داشتم فکر میکردم، خوشبحالتون ماشالله چه درامدی دارین

ماهی ۵/۶تومن میدن ب مادرشون

ساااید رو کجای دلم بذارم😭

چند ماهه سر زندگیمم هرروز زنگ میزنه به زور میگه بیاین خونمون اونجا هم که میرم میگه جارو بکش ظرف بشور ...

دیوونه ای ها ببخشید رک میگم😐

پا میشی میری خونش برا چی تمیز کاری میکنی😐 

همین امشب همینا رو بهش بگو قبول نکرد برو خونه بابات بگو هروقت سرعقل اومدی بیا دنبالم

همین منم داشتم فکر میکردم، خوشبحالتون ماشالله چه درامدی دارین ماهی ۵/۶تومن میدن ب مادرشون ساااید ...

بعد ساید قراره مبلشم عوض کنه همسرم ای بابا این قصه سر دراز داره

استارتر تاپیک قبلیت گفتی یه هفته دیکه عقدمه صبر کن عقد کنید بعد شروع کن به نظرم ازش تا میتونی پول بگیر حداقل اینجوری نمیسوزی که خرج مادرش میکنه تا میتونی خرج بتراش براش 

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍
استارتر تاپیک قبلیت گفتی یه هفته دیکه عقدمه صبر کن عقد کنید بعد شروع کن به نظرم ازش تا میتونی پول بگ ...

یه مدت این کارو کردم دیدم بیچاره خیلی داره بهش فشار میاد ول کردم اما مادرش اصن نمیفهمع

میخوادزندگی کنین یا رفتین میدون جنگ. چه خبره پول پول میکنین وصاحب اختیار شدین خودتون استقلال مالی ...

چی میگی تو

استقلال مالی؟!!!تو اصلا از طرف پرسیدی که سرکار میره یا نه که سریع جبهه میگیری؟!

حتی اگه سرکار هم نره زن خانه دار تو اون زندگی سهم داره مرد قسمت معیشت اون زندگی رو داره زن قسمت خانه داریش رو

اموال مادر شوهر؟!!!!!! اون نیاد از اینا پول بکنه مال و اموالش برا خودش

تو زندگیع مشترک مال شوهر مال زن نداره برای هردونفره