2777
2789
عنوان

مشکلات فرزند اول با آمدن فرزند دوم

7269 بازدید | 27 پست

سلام مامانای گل. من فرزند دومم یکماه هست دنیا اومده، دختر هست و بچه اولم هم دختره و چهار سالشه، چند روز هست دختر بزرگم خیییلی روی اعصابم میره، یعنی کارایی میکنه که داغون شدم، مثلا تو خونه جیش میکنه و به عمد میره تو اتاق و در رو میبنده و اینکار میکنه.چند بار با دوستاش هم رفتن توی کوچه و این کارا کردن و حتی دعواشون هم کردم .ولی دوباره اومده تو خونه. میدونم برای جلب توجه میکنه و من و باباش بهش محبت هم میکنیم ولی نمیدونم دیگه چرا تکرار میکنه. این مدت خیلی کتک خورده بچم ،بخدا داغونم ،کمکم کنید تروخدا بگید چیکار کنم. خییییلی عصبی شدم خیییییلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باگفتن همون کلمه کتک خورده بچم،خودتوب دست باددادی،الان خورده میشوی فرزندم

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

بهش اطمینان بدید که بیشتر از بچه نورسیده دوسش دارید

کادو بخرید براش 

جشن بگیرید

مدام بگید حتی الکی و به شوخی از بچه تازتون پیشش بد بگیذ

مثلا بگید نی نی خوب نیست تو نازی..هیچ کی جای تورو برام پر نمیکنه

بگو این نی نی هم ضعیفه فعلا باید مواظبش باشیم بزرگ بشه توهم آبجی بزرگشی باید مراقبش باشی 

بزرگ شن باهم دوست میشن

من که به دنیا اومدم آبجیم دوسالش بود ازشیر گرفتنش یادمه چشامو بچه بودم از حرص نیشگون گرفت..منو میزد

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

عزیزم یه کادو براش بخر بگو خواهرش براش اورده بعد کلا از زبون نی نیتون فقط بهش اجی بگین بزارین احساس کنه یه خواهر بزرگه .بعد با زدن اشلا درست نمیشه من یکی از همسایهامون اینجوری بود البته این برای خیلی وقته پیشه به خدا مشاورم بردش اما به خاطر کتکایی که بهش میزد حتی رفت مدرسه تو مدرسه دزدی کرد  چند بار فقط برای جلب توجه 

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
وای منم موقعیت تو رو دارم یه دختر سه ساله دارم و یکی دیگه باردارم . میترسم با هم کنار نیان 

بهش بگو خواهرش بیاد براش کادو میاره همش اجی بزرگه صداش کن بزار احساس بزرگی کنه و حس مسئولیت تو بچه ها خیلی بیشتر از بزرگاست اون حسشو بیدار کن

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
بهش اطمینان بدید که بیشتر از بچه نورسیده دوسش دارید کادو بخرید براش  جشن بگیرید مدام بگید حت ...

نه این اشتباه بدگوییی نی نی خوب نیست

اون موقع احساس میکنه مادذ پدر هم این بچه دوست ندارن