2789
عنوان

دهه شصتیا

98 بازدید | 14 پست

نوستالژیای باحالی داشتیم.من عشق این رو داشتم ک جوجه رنگی بخرم ظهرا میرفتم دم قصابی چون کشتار روز بود پشه زیاد جمع میشد میشستم ب پشه کشتن ک جوجه هام بخورن غذای مورد علاقشون بود😂😂😂(ای دل سادمو برم)

تابایی ک وسط حیات میبستیم و دوستامون رو می آوردیم .. 

یادتونه اون زمان میز تحریر مثل الان نبود مادرا میز چرخ خیاطی میزاشتن برامون؟

کارتون وروجک کاکائوی آب شده رو توی دوبله میگفت اشکنه ک بچه ها اشکنه خور بشن 😁 یادمه مامانم درست کرد چقدر وا رفتم ک این اون نیس ..

قلعه بازی توی مدرسه ..

افطاریا پشت میز و نیمکت مدرسه ..

یادتونه توی مدرسه یه عده رو میبردن براشون پوشاک بخرن دعا دعا میکردیم ما نباشیم ک ب عنوان فقرای کلاس سناخته نشیم؟😄😄😄

هر کی پست مامور انتظامات یا مامور آب خوری بود خدا رو بنده نبود 🤣🤣🤣 مث جلادا بالاسرمون وای میسادن نزارن آب بخوریم🤪

خلاصه ک اومدم یادآوری کنم چ دوران گندی بود همون بهتر ک گذشت😉😉😉😂😂😂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

الهی من یه دهه شصتی هستم از کودکیم راضیم خیلی بهم خوش میگذشت.

پدر و مادرم خیلی برامون وقت میذاشتن

فقط یه برادر دارم اما اصلا تنها نبودم

برای پسرم تعریف میکنم کلی با ذوق گوش میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

خخخ
من همش ادای این تیتراژ اول برنامه کودک رو در میاوردم دستمو میزدم پشت کمرم راه میرفتم و میگفتم بغ بغ بی بی بیغ 😆

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی من یه دهه شصتی هستم از کودکیم راضیم خیلی بهم خوش میگذشت. پدر و مادرم خیلی برامون وقت میذاشتن ...

من دختر راحتی بودم آسون میگرفتم خیلیم ساده دل بودم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
خخخ من همش ادای این تیتراژ اول برنامه کودک رو در میاوردم دستمو میزدم پشت کمرم راه میرفتم و میگفتم بغ ...

😁😁😁الان یادم اومد

من دختر راحتی بودم آسون میگرفتم خیلیم ساده دل بودم

جانم

اره اون زمان خیلی بچه های ساده ای بودیم

من تا ۹ سالگی فکر میکردم بابام بابای من و داداش و مامانمه

جانم اره اون زمان خیلی بچه های ساده ای بودیم من تا ۹ سالگی فکر میکردم بابام بابای من و داداش و مام ...

ای جان ن دیگه تو خیلی ساده تر از من بودی😅

خوش باور بودیم ما خیلی

خخخ من همش ادای این تیتراژ اول برنامه کودک رو در میاوردم دستمو میزدم پشت کمرم راه میرفتم و میگفتم بغ ...

منم بعدشم‌میپریدم بالا ولی پاهام‌مثل اون بر نمیگشت.

چقدر کارتونهای اونموقع رو دوست داشتم مخصوصا رامکال 

اره همین سادگی رو تا ۱۷ سالگی ادامه دادم 😃

سنگرتو حفظ کردی😅😅 قشنگی توی سادگیه عزیزم

منم بعدشم‌میپریدم بالا ولی پاهام‌مثل اون بر نمیگشت. چقدر کارتونهای اونموقع رو دوست داشتم مخصوصا رام ...

سرچ کنم ببینم چرا کامل یادم نمیاد

سرچ کنم ببینم چرا کامل یادم نمیاد

اون ادمکه اینور و اونور میرفت بعد پرده میرفت بالا اینم ذوق می کرد و یه پرش بلند پاهاشم برعکس میشد منم هر روز سعی میکردم مثل اون بپرم.

یادش بخیر کارتونهای اونموقع همه یا مادرشون گم شده بود یا نداشتن من اینقدر میترسیدم مثل اونا شب هر شب از ترسم میرفتم تو اتاق مامان و بابام پیش مامانم میخوابیدم اتفاقی براش نیفته

چه کار بدی🙈

اون ادمکه اینور و اونور میرفت بعد پرده میرفت بالا اینم ذوق می کرد و یه پرش بلند پاهاشم برعکس میشد من ...

یه تصویرای محوی توی ذهنم هست.اونا ما رو گول میزدن مثلا دکتر ارنست دکتر نبود ساقی بود دبه دبه توی انبارش داشت😅😅😅 یا عموی سوباسا دوس پسر مادرش بود🤭🤭 یا ملوان زبل ماری جوانا یه همچین چیزی میزد ک مواد مخدر بود🤣 جودی آبود با بابا لنگ دراز ازدواج کرد آخرش🙂 وای خدا چرا ما رو اینجوری ب بازی میگرفتن؟😃

یه تصویرای محوی توی ذهنم هست.اونا ما رو گول میزدن مثلا دکتر ارنست دکتر نبود ساقی بود دبه دبه توی انب ...

واقعا دکتر ارنست چه مرد متدینی بود ریشم زیاد داشت اخه🤔

واقعا جودی ابوت چرا با باباش ازدواج کرد من هیچ وقت این سوال رو از خودم نپرسیده بودم🙂

چه فریبی خوردیم😃

واقعا دکتر ارنست چه مرد متدینی بود ریشم زیاد داشت اخه🤔 واقعا جودی ابوت چرا با باباش ازدواج کرد من ...

😄