2777
2789
عنوان

زندگیم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 38 پست
همه جمله هات رو زندگی کردم عزیزم یک روزهایی رسید که به خودم میگفتم توی خونم هیچ حریم شخصی ندارم&nbs ...

زندگیم خیلی سخته شبی ک میخوابم صبش برام کابوسه ک بیدازشم و دوباره این زندگی و این همه مشکلات و.... 

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پسر دادم ومادر شوهر میشم و هرگز اجازهونمیدم که پسرم اینطوری با زنش رفتار کنه هرگز مزاحم زندگی شون ...

من بخاطر مادرشوهرم ک تنهابود راضی شذم بیام وگفتم طفلی تنهاس اما مراعات نمیکنن خیلی ازارم میدن اون رفتارایی ک ب عنوان زن من باید انجام بذم بلعکسه ایشون انجام میدن و سرزنش میشم وخودمو مال این زندگی نمیدونم توقه دارم ب خاطرمن ک حالا تویه خونه ایم یکم درک کنن منو

ببین عزیزم این مشکلی که شما داری ممکنه هر خانمی داشته باشه  و متاسفانه مشکل شما حل نمیشه مگه ب ...

بچه دارم و بدترم شد شرایطم همسرم دلمو شکسته حتی اگه خودشم بخواد باهام خوب بشه من دلم صاف نمیشه باهاش فقط دوس دارم زندگیم تموم شه و با دخترم دوتایی ب زندگیم ادامه بدم 

دخترتو تحت هیچ شرایطی پیش این بچه ننه که شعور داشتن زن و بچه رو نداره نزاری حالم بد میشه از مادرایی ...

جدا نمیشم اگه بدونم دخترمو میده بهم همین فردا صب اقدام میکنم تواین خونه فقط ب امید دخترم دارم تحمل میکنم و درد میکشم وگرنه هیچ امیدی ندارم ب اینده

من که میبودم مادر را میفرستادم سالمندان زندگی و بچم والا مهم تره اونجا هم دکتر داره هم پرستار هم همص ...

ن خدا نکنه ن دیگه تااین حد اما کاش ادما دل هم و نشکنن حالاهرکی ک هست 

جدا نمیشم اگه بدونم دخترمو میده بهم همین فردا صب اقدام میکنم تواین خونه فقط ب امید دخترم دارم تحمل م ...

عزیزم مواظب دخترت باش انشالا خدا بهترینارو برات رقم میزنه توکل کن