2777
2789
عنوان

زندگیم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 38 پست
مرتیکه روانی بچه ننه مثل شوهر من میمونه ولی یه ورژن بد تر تا پیکمو ببین چقد کتکم زده میخواست بکشدم

شوهرم نه دست بزن داره ن رفیق بازه نه اهل دودو دمه اما بی تفاوتع بی خیاله فکر زندگیش نیس زن نمیشناسه بچه نمیشناسع فقط پی مادره پیرم کرد بخدا

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه تا الآن باهاشون راجب این موضوع منطقی و روی خوش صحبت نکردی بشینین سه تایی صحبت کنین 

و دیگه یه جوری حرف بزن که بدونن اصلا شوخی نداری 

و اگه تغییری توی رفتارشون ایجاد نشد 

با جدیت برو دنبال کار های طلاق میدونم سخته و بچه داری و از بعدش میترسی ولی مگه چند بار زندگی میکنی که خودتو عذاب بدی مطمئن باش میتونی رو پاهای خودت وایسی و پیشرفت کنی و یه زندگی خوب برای بچه ات بسازی ولی قبلش تمام تلاشتو بکن که حرفتو بفهمن یا به شوهرت بگو برید پیش مشاور 

که بعدا اگه طلاق گرفتی خیالت راحت باشه بخاطره بچه ات همه تلاشتو کردی .

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته ♡

مگه بده که اینقدر به مادرش احترام‌ میزاره؟‌بنظرم کارش درسته ولی بایددبه شما هم‌توجه کنه ..

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

تحمل کن تاننه نکبتش بمیره راحت شی

قلبم انقد شکسته ازش ک دیگه حتی روشم نگاه نمیندازم جوونیمو بسوزونم ک حالاچن سال دیگه ک  تنهاشد بلکه منو بفهمه ومنو حس کنه کنارش..... 

تحمل کن تاننه نکبتش بمیره راحت شی

چرا راجع به مادرش اینجوری میگی شما خودت بزار جای اون‌مادر مگه مرتکب چه اشتباهی شده بده بچشو اینقدر دوست داره ؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

مگه بده که اینقدر به مادرش احترام‌ میزاره؟‌بنظرم کارش درسته ولی بایددبه شما هم‌توجه کنه ..

نه بد نیس اما باکاراش زندگیمو تباه کرده بخدا دلشکستن خوب نیس اون مادرشه منم زنشم منوهیچوقت حس نمیمنه توزندگیش دیگه همه دارن میگن کاراشونو

چرا راجع به مادرش اینجوری میگی شما خودت بزار جای اون‌مادر مگه مرتکب چه اشتباهی شده بده بچشو اینقدر د ...

من که میبودم مادر را میفرستادم سالمندان زندگی و بچم والا مهم تره اونجا هم دکتر داره هم پرستار هم همصحبت

نه بد نیس اما باکاراش زندگیمو تباه کرده بخدا دلشکستن خوب نیس اون مادرشه منم زنشم منوهیچوقت حس نمیمنه ...

خب یه قسمت کارش درسته نصف دیگه اش اشتباه هست ..اصلا تا به حال بهش گفتی که دوست داری بیشتر بهت توجه کنه و ...

من که میبودم مادر را میفرستادم سالمندان زندگی و بچم والا مهم تره اونجا هم دکتر داره هم پرستار هم همص ...

من مادر شوهر نیستما ...ولی شما اگر خودت جای مادر شوهره بودی دوست داشتی اینجور باهات رفتار کنن.؟

دخترمو چیکارش کنم فقط دختزم خیلی وابسته ام ب دخترم میترسم یه ساعت ازم جداش کنن از طرفی ام یه لحظه زن ...

دخترتو تحت هیچ شرایطی پیش این بچه ننه که شعور داشتن زن و بچه رو نداره نزاری حالم بد میشه از مادرایی که به واقع با وابستگی مسخره احمقانشون زندگی پسراشونو میدزدن خدا لعنتشون کنه اه حالم بد شد

ببین عزیزم این مشکلی که شما داری ممکنه هر خانمی داشته باشه 

و متاسفانه مشکل شما حل نمیشه مگه با صبوری و مشاوره رفتن

مطمئنا همسرت نمیاد 

ولی خودت شروع کن 

همسرت در واقع نقش شوهر برای مادرش بازی میکنه و همه از این وضع راضی هستن

جز شما که حق هم داری

خلاصه که عزیزم شرایطت هم پیچیده هستش هم ساده

فقط فکر نکن به تنهایی میتونی شرایط رو مدیریت کنی

به بچه هم فکر نکن که با اومدنش شرایط بدتر میشه 

همسرت به بلوغ نمیرسه مگه به تلاش شما و همه خودش 

من مادر شوهر نیستما ...ولی شما اگر خودت جای مادر شوهره بودی دوست داشتی اینجور باهات رفتار کنن.؟

من پسر دادم ومادر شوهر میشم و هرگز اجازهونمیدم که پسرم اینطوری با زنش رفتار کنه هرگز مزاحم زندگی شون نمیشم و هرگز سربار کسی نمیشم بلاخره جووونن و حق دارن از هم از زندگی شون از خلوتشون لذت ببرن من خودم نمیمونم و اجازه نمیدم

ببخشید انقد حال دلم بده ک ندونسم از کجاشروع کردم و چی گفتم دیگه حتی حوصله خودمم ندارم از همسرم متنفر ...

همه جمله هات رو زندگی کردم عزیزم

یک روزهایی رسید که به خودم میگفتم توی خونم هیچ حریم شخصی ندارم 

مگه اتاق خوابم 

که بعد از چند سال حتی اون رو هم نداشتم.

نمیدونستم بچه داری

به خاطر بچه ی تلاشی بکن.

پیج ابولفضل طحان رو ببین ی مشاور خیلی خوب با کلی پست رایگان.

اسم این مورد مادر گرسنگی هستش.