2777
2789
عنوان

دنيای مجازی

46 بازدید | 4 پست

سلام خانوما، من یه مشورتی کنم باهاتون، بچه ها من توی برنامه زبان دنبال پارتنر می‌گشتم که یه آقایی مسیج داد و امروز واسه اولین بار باهم صحبت کردیم، خیلی خوبه ، چون هم رشته هم هستیم خیلی کمک میکنه، خودشم استاد دانشگاهه، یکی از کشورهای عربی زندگی میکنه، فقط خیلی زیادی بامحبته من خوشم نمیاد، مثلا امروز صبح چند دفعه صحبت کردیم ، بعد مثلا حدودای ساعت ۹ شب به وقت اونا پیام داد و گفته که دلم تنگ شد برات، البته گفتش ساعت چنده اونجا من گفتم ۱۰ و نیم پرسیدش پس الانا میخوابی، من هم عمدا گفتم اره، گفتش خب فردا حرف میزنیم،

از یه طرف خب اینو میدونم که اینا خونگرم هستن، ولی بنظرتون عادی هستش این شکل از رفتارش؟ 

بنظرت میشه من به روی خودم نیارم این قضیه رو چون واقعا کمک می‌کنه بهم، منظورم اینه باهاش کنار بیام، آخه نمیتونم بزنم تو ذوقش مثلا بگم من معذب میشم اینا یعنی با این مسئله کنار بیام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ اخ سرم اومده 

منم با یه روانشناسی ک ترکیه بود ،توی نرم افزار زبان ، انگلیسی کار میکردیم ،وسط حرفاش هی میگفت هر حرفی داشتی با من دردودل کن 

هی گیر داد ، آخرش اعتراف کرد ک ازم خوشش اومده 

خلاصه اینکه دیدی بیش از حد گرم میگیره و نمی‌خوای وارد رابطه شی سریع قطع رابطه کن ک اعصابت خرد نشه