2777
2789
عنوان

خسته شدم از این همه بی توجهی

607 بازدید | 42 پست

حالم بده دوست دارم فقط گریه کنم تا سبک شم، تو این دنیا اجازه نفس کشیدنم ندارم ،اصلا نمیگه تو هستی نیستی وقتی زنگ میزنه به گوشی همون اول بچمو صدا میزنه  که با اون حرف بزنه زن نیستم تو این خونه اسیرم 😭چرا زندگیم اینجوری تقاس کدوم گناهمو دارم میدم تو این زندگی!!! مادر پدرمو نمیذاره ببینم همیشه فحش میده بهم منت میذازه نمیذاره برم سرکار ،هیچی نمیذاره تو گوشیم نصب کنم با اینکه خودش همه چی داره 😔دیشب بهش میگم شام درست کردم بیا بریم پارک شام بخوریم میگه گوه نخور الانم از سرکار اومد زنگ زد به دخترم میگه بیا پایین بریم دور بزنیم منم دخترم تنها بیاد میگه اره انگار نه انگار من تو زندگیشم ،چندشب پیش رفته بود پیش دوستش من بهش میگه پریود شدم بدنم دردمیکنه شام بگیری میگه باشه هرچی ساعت میگذره ۱۱ شده ۱۲ شده زنگ میزنم میگه خیلخوب میام یه ساعت دیگه  دو ساعت دیگه میگه تو شام بخور میگم چجوری شام بخورم یک نون تو خونه نیست که شام بخورم مگه به تو نگفتم شام بخری دیگه زنگ نزدم شبم کلا نیومد خونه منو دخترمم گشنه خوابیدیم ......

چیکارکنم با این بخدا اصلا میلی به زندگی باهاش ندارم بخاطر دخترم دارم صبر میکنم فقط چندروز پیش مجبورم کرد طلاهامو بفروشم قرص داشت حالم ازش بهم میخوره بخدا😭😭😭

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاهاتو چرا دادی بهش عزیرم

اگه به خوبی نمیدادم بزور میگرفت گفتم بدار به خوبی بدم شاییید در اینده برام بخره😏

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
نمون پیشش حالا که اینجوریه دخترت هم خداش بزرگه 

بخدا فقط دنبال یه دلیل محکمم یا یه سوتی ازش برم طلاقمو بگیرم

بخدا فقط دنبال یه دلیل محکمم یا یه سوتی ازش برم طلاقمو بگیرم

به خودش بگو اگه این کاراتو ادامه بدی طلاق میگیرم ازت شاید به خودش اومد

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
یه بنده خدایی تایپینگ زده که سوره مزمل و یس بخونید واسه این مشکل اونو هم امتحان کن

همه کارا کردم این همون طوری که هست همونطوریه

به خودش بگو اگه این کاراتو ادامه بدی طلاق میگیرم ازت شاید به خودش اومد

خوشحال میشه بگم طلاق میگیرم ما کلا باهم حرف نمیزنیم تا حالا اون اسم طلاق میبرد واسه من حالا نک زبون من شده بخدا به بعد طلاقمم فکرکردم