2777
2789
عنوان

با شوهر غرغرو چکار باید کرد

128 بازدید | 7 پست

بچم یه سالشه اصلا نمیگه بلندمیشه از خواب سر صدا میکنه بچه کنترل میگیره دستش سر من داد بیداد میکنه فحش میده نمیدونم چکار کنم مخم سوت داره میکشه باتری کنترل کولرگازی تموم شده نمیزنه میگه خرابه زبون نفهمه سفر ننداختم هنوز غذا ریختم‌ برده برداشته بخوره هی میگه نمک کو ماست کو این کواون کو 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیو بسپر بهش برو یه گوشه بشین غر بزن😌☝️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
همه چیو بسپر بهش برو یه گوشه بشین غر بزن😌☝️

خیلی بد شده با خاطر بچه سعی میکنم دعوا نکنم الانم از دستش اومدم تو اتاق گریم گرفت والله

مرگ یه بار شیون یه بار . یک بار حدی و محکم جلوش وایسا باهاش صحبت کن همه رو بهش بگو . بگو یه روز بیاد ...

اینو میگم بهش