2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

586 بازدید | 21 پست

سلام من پریود نامنظم دارم دیرور  روز۷ پری ساعت۱۲ کیت تخمک گذاری گذاشتم یکی پررنگ ویکی حباب همون روز ساعت۱۱ شب تکرار کردم پررنگ تر شد اما کم رنگ تر از خط اول...روز بعدامروز بودیعنی روز ۸پری ساعت ۱۲ گذاشتم هم رنگ شد خط ها همون روز ساعت ۸شب با دو نوار با دو برند مختلف تکرار کردم خط دوم کم رنگ کم رنگ بود لطفا راهنماییم کنید فرصت دارم؟؟

فرصت داری 

ازکجامیدونی ساعت چند بزاری؟من تو نت خوندم از صبح تا ساعت ۵ بعدازظهر بهترین موقعه برا استفاده از کیته

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فرصت داری  ازکجامیدونی ساعت چند بزاری؟من تو نت خوندم از صبح تا ساعت ۵ بعدازظهر بهترین موقعه بر ...

همینجوری ساعتشو انتخاب کردم فقط میخاستم اولین ادرار ناشتا نباشه...

همینجوری ساعتشو انتخاب کردم فقط میخاستم اولین ادرار ناشتا نباشه...

بهترین موقع دومین ادراره صبح ساعت ۱۰ ۱۱

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم شما تجربه داشتی ؟بنظرت وقت دارم ؟؟فکر نمیکردم به این سرعت روز ۸ پری...

اره منم استفاده میکنم سه ماهه بعدازمثبت شدن کیت دوازده تا 48ساعت طول میکشه تاتخمک آزاد بشه وعمرتخمک هم معمولا 24ساعته حالا بازم اقدام کن شاید شد الان روز چندپری هستی اگه 8پری مثبت شده تا یازده پری وقت داری پریودت منظمه؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره منم استفاده میکنم سه ماهه بعدازمثبت شدن کیت دوازده تا 48ساعت طول میکشه تاتخمک آزاد بشه وعمرتخمک ...

روز هشتم پری هستم عزیزم ...پریودم نامنظم هست..شما هنوز تو این سه ماه جواب نگرفتین؟

اره منم استفاده میکنم سه ماهه بعدازمثبت شدن کیت دوازده تا 48ساعت طول میکشه تاتخمک آزاد بشه وعمرتخمک ...

بنظر شما به این سرعت خط تو همون روز تکرار کردن تست کم رنگ بشه؟ساعت۱۲ ظهر ایقد پررنگ بعد ۸ شب سریع خیلی کم رنگ..

روز هشتم پری هستم عزیزم ...پریودم نامنظم هست..شما هنوز تو این سه ماه جواب نگرفتین؟

اره دیگه وقتی پری نامنظم باشه هرروزی امکان تخمک گذاری هست من هنوزکه جواب نگرفتم امیدبه خدا 

بنظر شما به این سرعت خط تو همون روز تکرار کردن تست کم رنگ بشه؟ساعت۱۲ ظهر ایقد پررنگ بعد ۸ شب سریع خی ...

اره عزیزم میشه تخمک گذاریت بعدازپررنگ شدن تست اتفاق میوفته حالا بازم بپرس 

اره عزیزم میشه تخمک گذاریت بعدازپررنگ شدن تست اتفاق میوفته حالا بازم بپرس 

سلام عزیزم من امروز دوباره کیت گذاشتم هردو پررنگ شد اصلا نمیفهمم چی به چیه؟دیشب از ترس دیر شدن اقدام کردم برا پسرزایی فکر کنم خراب کردم ...حالا بنظرت امشب دوباره اقدام کنم کیفیت اسپرم پایین نیست ؟؟

سلام عزیزم من امروز دوباره کیت گذاشتم هردو پررنگ شد اصلا نمیفهمم چی به چیه؟دیشب از ترس دیر شدن اقدام ...

فکر میکردم تو نی نی سایت خیلی از با تجربه ها میان و کمک میکنن اشتباه فکر میکردم😔😔