aisen مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 223 عنوان بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی؟... 3433 بازدید | 13 پست برای بچه ها از چه سنی خوبه؟دخترم ۷ سالشه ازین سن بفرستم کلاس زبان به نظرتون خوبه؟؟؟ زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶 1400/03/18 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_ag عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1150 میگن بهترین سن ۹ سالگیه بعد از کلاس سوم من خودمم ۹ سالگی رفتم تو ۱۷ سالگی هم فارغ التحصیل شدم
aisen مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 223 میگن بهترین سن ۹ سالگیه بعد از کلاس سوم من خودمم ۹ سالگی رفتم تو ۱۷ سالگی هم فارغ التحصیل شدم منم همینطور شنیدم ...اما بعضیا میگن از همون ۳ ۴ سالگی خوبه زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶
justagirl عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 18208 اگر خودش علاقه داره این سن بره اگر سختشه بزرگ تر بشه یکم بعد
bahar_ag عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1150 منم همینطور شنیدم ...اما بعضیا میگن از همون ۳ ۴ سالگی خوبه توی سن ۳ و ۴ سالگی بیشتر زبان رو مثل بازی یاد میدن بچه ها میشینن دفتراشونو رنگ میکنن چنتا کلمه هم یاد میگیرن ولی از ۹ سالگی زبان رو کامل یاد میدن یعنی هم خوندن نوشتن صحبت کردن کامل و اصولی
aisen مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 223 اگر خودش علاقه داره این سن بره اگر سختشه بزرگ تر بشه یکم بعد علاقه که اره علاقه داره کانال کارتونی جم و میبینه زود یادمیگیره و تکرار میکنه و تو بازیشم خیلی انگلیسی حرف میزنه.. زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶
malake_zendegi عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 8198 علاقه که اره علاقه داره کانال کارتونی جم و میبینه زود یادمیگیره و تکرار میکنه و تو بازیشم خیلی انگلی ... من براش کارتون زبان اصلی میزارم 3 سالشه فعلا فقط کارتون
ال_سا_نا عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 9411 من از ۲۱ شروع کردم مشکلیم نبود هیچ وقت دیر نیست و زبان خیلی مهمهههههه خوبه که فکرشی
justagirl عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 18208 علاقه که اره علاقه داره کانال کارتونی جم و میبینه زود یادمیگیره و تکرار میکنه و تو بازیشم خیلی انگلی ... پس بنظرم بره مشکلی پیش نمیاد چون ترم های اول زبان هم سخت نیستن
amene_sadat عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 490 سلام عزیزم بله البته با کارتون انگلیسی هم میتونه به مرور یاد بگیرهمن معلم زبانم خوشحال میشم کمکت کنم پیجم رو داخل اینستاگرام فالو کن کمکت میکنهاینم لینکی که باهاش میتونی وارد پیجم بشی https://instagram.com/online_english_teacher__?utm_medium=copy_linkاینم ادرسش __online_english_teacher مررررسی😍 و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است...🧡😊
aisen مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 223 سلام عزیزم بله البته با کارتون انگلیسی هم میتونه به مرور یاد بگیره من معلم زبانم خوشحال میشم کمکت ک ... سلام....تو این سن زود نیست برای یادگیری انگلیسی؟ زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶
amene_sadat عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 490 سلام.... تو این سن زود نیست برای یادگیری انگلیسی؟ نه عزیزم زود نیستاگر خودش علاقه داشته باشهمن از سه سال به بالا شاگرد داشتمیادگیری توی سنین پایین بهتر هم هست😍 و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است...🧡😊