2777
2789
عنوان

قوزکمر

119 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

وقتتون بخیر

یه سوال داشتم 

شمادرمانی برای قوزکمردارید.

البته بجزقوزبندچون امتحان کردم وخوب نشد🌹

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمرین های اصلاح قوز انجام بدید 

باید چندین ماه انجام بشه تا تاثیر بذاره...اینم باید بدونید ک همزمان با تمرین باید سعی کنید طرز نشستنتون رو هم اصلاح کنید....اگر قوز خیلی شدیده باید برید کلینیک😘

ورزش

میدونیدورزشهای تو گوگل دوره هاشون چقدره

تاکی بایدانحام بدیم

بنظرتون فیزیوتراپی بهترنیست؟

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
تمرین های اصلاح قوز انجام بدید  باید چندین ماه انجام بشه تا تاثیر بذاره...اینم باید بدونید ک ه ...

ممنونم🌹❤

میدونیدورزشهای تو گوگل دوره هاشون چقدره تاکی بایدانحام بدیم بنظرتون فیزیوتراپی بهترنیست؟

منم قوز دارم یه ورزش تو انستا بود خوب بود برای قوز پیدا کردم برات میفرستم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
میدونیدورزشهای تو گوگل دوره هاشون چقدره تاکی بایدانحام بدیم بنظرتون فیزیوتراپی بهترنیست؟

تاپیکمو بخون.عنوانش رفعش کردمه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
منم قوز دارم یه ورزش تو انستا بود خوب بود برای قوز پیدا کردم برات میفرستم 

باشه

متشکرم❤

یه حرکت خیلی ساده هست اسمشو نمیدونم ولی منو که خیلی صاف کرد😄 خیلیم راحته ببین روی چهار چوب در مثلا در اتاق خواب دستاتو بزار روی دوطرف چهار چوب و کل بدنتو با کمر عقب و جلو برو امیدوارم منظورمو فهمیده باشی این حرکت خیلی کمک میکنه خیلی 

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار💭
یه حرکت خیلی ساده هست اسمشو نمیدونم ولی منو که خیلی صاف کرد😄 خیلیم راحته ببین روی چهار چوب در مثلا ...

بله متوجه شدم،حتماانجام میدم

ممنونم❤

اسی پیدا کردم اینجوری

تچکررررر❤❤