2777
2789
عنوان

مامانم

111 بازدید | 10 پست

اخلاقش خیلی بده

مثلا با بچه ی من رفتارش خیلی بده حاش بهم میخوره از اینکه مسلا به میوه ای که ما دست زدیم دست بزنه یا با لباسامون بیست و چهار ساعته دخترمو دعوا میکنه 

همیشه پول داره ولی هیچی تو یخچالش نداره و به ما میگه همینه که هست میخاین بخاین میخاین نخاین

همش میرم خونش دلوامون میشه دوباره قهر میکنم میام خونه ی خودم ولی حالم بد میشه بعدش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نرو خونشون

شاید اعصابش بخاطر چیزی خورده 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

عزیزم خودت مادری اگه میبینی این رفتارا تو روحیه بچت اثر میزاره نرو

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
عزیزم خودت مادری اگه میبینی این رفتارا تو روحیه بچت اثر میزاره نرو

خیلی گیر میده

دلم کبابه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خیلی گیر میده دلم کبابه

میدونم چقدر سخته منم به تازگی مامانم بیرونم کرد از خونه گفت دیگه نیا

اصلا سینه درد گرفتم از شدت غم

ولی خب خانواده اولم همسرم و بچه هام هستن باید اونا را بچسبم

ولی بشدت احساس بی پشت و پناهی میکنم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز