2821
2789
عنوان

خیانت

239 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها یه چیزی خیلی فکرمو درگیر کرده خواستم باهاتون در میون بذارم من حدودا یه ساله مشغول بکار شدم صابکارم آدم نماز خون قرآن خون نمازشو موقع اذان میخونه کلا آدم مذهبیه هست برادر شهیده خانمش بیشتر وقتا میاد مغازه واقعا خانم خوبیه از نظر اخلاق رفتار قیافه کلا اینقد خوبه من بهش میگم تو فرشته ای چند وقت بود به رفتار صابکارم شک کرده بودم مثلا میرفت بالا مغازه یواشکی با تلفن صحبت میکرد یعنی با یه گوشی دیگه بعد وقتی با ماشین میومد مغازه قبله اینکه از ماشین پیاده بشه یه بیست مین یا یه ربع تو ماشین با گوشی صحبت میکرد بعد پیاده میشد امروز دیدم اون گوشیش مغازه بود قفلم نداشت من رفتم پیام های ارسال شده و دریافتیشو خوندم دیدم داره به خانمش خیانت میکنه طرف بهش گفت زن داری گفت نه بعد صابکارم گفت شمارتو از یه خانم گرفتم گفته بود خیلی پایه هستی  و پیام های دیگه اینگار دنیا رو سرم خراب شد چون خانمش تو زندگیم خیلی به من کمک کرد نصیحتم میکرد واقعا مثله یه مادر بود برام دستم لرزید وقتی خوندم استرس شدید خیلی حالم بو شد احساس میکردم اگه به خانمش نگم دارم بهش خیانت میکنم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی نگفتم برای شما تا به حال اینجور چیزا اتفاق افتاده به خواهرم گفتم گفت به تو ربطی نداره خودمم نظرم همینه ولی خیلی داغون شدم چون واقعا خانمشو دوست داشتم هم صابکارمو دو تا بچه هم دارن بزرگن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نریزین سرم من بودم میگفتم ولی مستقیم نه ی نامه بنویس شماره زنه رو هم بزار توش بدست خانومش برسون نفهمه کار توئه حتی تایپ کن ک دست خطت نباشع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

لعنت بر همچین مردایی ، اون خانم جونیشو گذاشته برای همسرش دوتا بچه اورده مردک تازه دنبال زن پایس انقدرم زیاد شدن مردای خاک برسر

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
نریزین سرم من بودم میگفتم ولی مستقیم نه ی نامه بنویس شماره زنه رو هم بزار توش بدست خانومش برسون نفهم ...

الان تو این سن با دو تا بچه بفهمه فقط زندگیش سیاه میشه

لعنت بر همچین مردایی ، اون خانم جونیشو گذاشته برای همسرش دوتا بچه اورده مردک تازه دنبال زن پایس انقد ...

زنش اینقد تو زندگی سختی گشیده که نگو به من گفته فقط بخاطر پاک بودنش همه چیو تحمل کردم اگه یه درصد کاری میکرد ازش جدا میشدم

زنش اینقد تو زندگی سختی گشیده که نگو به من گفته فقط بخاطر پاک بودنش همه چیو تحمل کردم اگه یه درصد کا ...

بیچاره زنا ،چقدر باید فلاکت بکشن 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده