2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

1017 بازدید | 2 پست

این سوال یکی از دوستانم هست که کاربریشون بسته شده و از من خواستن براشون تاپیک بزنم 

گفتن الان که کرونا هست و مدارس تعطیله بچه هاتون را چطوری پیش دبستانی ثبت نام کردین؟

*گفتن تلفن هم جواب نمیدن*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من پسرم میره پیش دبستانی  هنوز ثبت نام نکردم  فکر نکنم هم ثبت نام کنم  دو دلم  اگه آنلاین باشه که هزینه اضافه اس خودمون درس میدیم بهشون  اگه هم حضوری که یه مقدار میترسم  آخه پسرم ناراحتی کلیه داره ریسک  شاید خلاقیت و قرآن بزارم که یه ساعت بیشتر نباشه 

💖عشقم خانواده ام💖

سلام عزیزان پیش دبستانی مجازی تدریس میکنم ...در پایان دوره دلبندانتان صفر تا صد پیش را یاد میگیرند و اموزش میبینند . تعاملات و روابط اجتماعیشان به سطح عالی می رسد . مشکلات بچه ها در طی دوره بررسی می گردد و ره کار لازم ارایه می شود .هوش و حواس با انجام تمرین های مناسب که ارایه می شود  تقویت می گردد .کارگاه روانشناسی و تغذیه در طول سال با حضور مشاوران  خواهیم داشت .صد در صد رضایت شما را به همراه خواهد داشت ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز