2777
2789
عنوان

بیماری کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه متخصص برای کبد چرب وبیماری ها اگه میخای شمارشو بدم تا درمانتن قطعیشو بهتون بگه

بله اگر امکان داره ممنون میشم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برای نارسایی کبدفکر نکنم دیگه چاره ای جز پیوند باشه نه😔

نه عزیزم چرا این همه خرج پیوند بزنی من خودم کبدم چرب بود گرید ۲هم شده بود از طریق خاهرم بایه متخصص اشنا شدم که بهم برنامه غذایی درست وداروی گیاهی تجویز کردن خب شدم خدارو شکر اگه میخای شماره متخصصو بهتون بدم که درمان بشی

۰۹۰۵۸۷۲۳۳۰۴ متخصص درمان کبد  تو واتساپ پیام بدید براتون وخت بگیرن.

ممنونم عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم برادرم درگیره این مشکله میشه پعرفی کنی متخصصی ک میگی و ؟

اضافه وزن داره برادرتون؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد