2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 105 پست
ايوووووول 

الان موندم چی بخورم😣😣😣

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
رسم سيسموني داريد؟

مامانم سیسمونی میده دیگه 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چه علائمی داشتی و داری و دقیقا کی بیبی زدی مثبت شد

من روز پري زدم مثبت شد بعد رفتم ازمايش

علائمم تخمدانم تير ميكشه سينه هامم حساس شده

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
رسم سيسموني داريد؟

میگن نت گوشی اصلا برای بچه خوب نیس کیه که به حرف کنه😂😂😂منکه همش اینحام

خودش ميخره يا پولشو ميده؟

نه دیگه خودش میخره 

البته باهم میریم😍😍😍😍😍

فقط منتظر اون موقع هستم که صدای قلبشو بشنوم 

نه دیگه خودش میخره  البته باهم میریم😍😍😍😍😍 فقط منتظر اون موقع هستم که صدای قلبشو بشنوم&nb ...

انشالله عزيزم 

اما بذار هفت هشت هفته برو

اصلا نگو علائم ندارم بزار ۱ یا ۲ هفته بگذره چنان حالت تهوعی پیدا میکنی من الان ۶ هفته هست هر روز بالا میارم خیلی خیلی عذاب آوره خواهر من ۱۱ یا ۱۲ هفته ام ولی نمیدونم چرا کم نمیشه از هفته ۶ کارم شده استفراغ و حالت تهوع شدید 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍

واسه حالت تهوع هنوز ک زود.هفته های ۶ و ۷ ب بعد‌ولی من دیدم کسایی رو ک یه ذره هم حالو تهوع نداشتن و بالانیاوردن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اصلا نگو علائم ندارم بزار ۱ یا ۲ هفته بگذره چنان حالت تهوعی پیدا میکنی من الان ۶ هفته هست هر روز بال ...

واااای منم هنوز چهارهفته و شش روزمه 

هیچ علائمی ندارم 

همینکه زیذدلم گاهی درد میکنخ

اصلا نگو علائم ندارم بزار ۱ یا ۲ هفته بگذره چنان حالت تهوعی پیدا میکنی من الان ۶ هفته هست هر روز بال ...

خودمم ميگم الان زوده

همين ميخام نداشته باشم😂

اخه شوهرم خبر نداره باردارم حالت تهوع داشته باشم ميفهمه