2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 105 پست
منم آبانم خواهرم هميشه ميگفت تورو خدا بچه دار ميشي بهمن نيار اخه ما تولد ميگيريم بعد همشونم بهمنه😍 ...

جااان 

😂😍😍

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا  دیروز هم خونه مامانم جات خالی کباب شامی داشتن  اصلا نخوردم

اي واي چقد بد

منم ديشب سبزي كوكو درست كردم خودم نخوردم دلم نميخاد چيزي بخورم اما تند تند ضعف ميكنم

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
درج وضعیت جدید بعدم ..ذخیره تغییرات میزنی ..منم هفته دهمم ولی حالت تهوع ندارم بعضی وقا یه کوچولو فقط

اينا رو ميزنم ذخيره هم ميكنم اما نمياد برام

خيلي خوبه هم تهوع نداشته باشيم اصلا ميگن از خوش شانسيه 

اي واي چقد بد منم ديشب سبزي كوكو درست كردم خودم نخوردم دلم نميخاد چيزي بخورم اما تند تند ضعف ميكنم

وااااای دقیقا منم همینطوری ام 

دیشب جات خالی ماکارونی داشتیم 

خوب خوردما 

ولی بعد از یک ساعت دوباره گشنه شدم😂😂😂😂

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
وااااای دقیقا منم همینطوری ام  دیشب جات خالی ماکارونی داشتیم  خوب خوردما  ولی بعد ...

من شوهرم خبر نداره باردارم يك تير تولدشه بعد ميخام ميني كيك بگيرم با يه جعبه توش بي بي چك وپاپوش گذاشتم بدم بهش سوپرايز شه

بعد هي بهم ميگه شكمو شديا همش تو يخچالي🙈😂

اينا رو ميزنم ذخيره هم ميكنم اما نمياد برام خيلي خوبه هم تهوع نداشته باشيم اصلا ميگن از خوش شانسيه& ...

روز قبل از موعد پریودیم خیییییییییلی هوس قرمه سبزی کردم خب 

مادرشوهرم طبقه پایین ما هستن 

دیدم برام قرمه سبزی اورد 

چون غذاخورده بودم 

نخوردم 

شام رفتم خونه مامانم 

اونحا هم قرمه سبزی داشتن اینقدر خوشحال شدم 

مامانم گفت من فهمیدم تو حامله ایی 

چون همچین غذارو با ولع میخوردی😂😂😂😂😂😂

من شوهرم خبر نداره باردارم يك تير تولدشه بعد ميخام ميني كيك بگيرم با يه جعبه توش بي بي چك وپاپوش گذا ...

وااااای چه خووووب 

من قراره با آقامون بریم باهم گوشواره بخریم برای من😂😍

روز قبل از موعد پریودیم خیییییییییلی هوس قرمه سبزی کردم خب  مادرشوهرم طبقه پایین ما هستن  ...

اخي الهي اي جااانم منم شيريني خريدم رفتم به مامانم بگم همين نشستم مامانم گفت خواب ديدم يه بچه ميدن بغلم 

مامانا زود ميفهمن

اينا رو ميزنم ذخيره هم ميكنم اما نمياد برام خيلي خوبه هم تهوع نداشته باشيم اصلا ميگن از خوش شانسيه& ...

واسه ذخیره تغییرات یکم صبر کنی تا تیکر سبز پر بشه اگه ویرایش اطلاعاتو میزنی و اینکارو میکنی بازم نمیاره دیگه دست نی نی یار رو میبوسه 💚💚

اخي الهي اي جااانم منم شيريني خريدم رفتم به مامانم بگم همين نشستم مامانم گفت خواب ديدم يه بچه ميدن ب ...

اره بابا😍😂😂😂😂

واسه ذخیره تغییرات یکم صبر کنی تا تیکر سبز پر بشه اگه ویرایش اطلاعاتو میزنی و اینکارو میکنی بازم نمی ...

اره انجام دادم اونم سبز شد ولي نشد😏

باشه گلم مرسي