2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 105 پست
واسه حالت تهوع هنوز ک زود.هفته های ۶ و ۷ ب بعد‌ولی من دیدم کسایی رو ک یه ذره هم حالو تهوع نداشتن و ب ...

اره دوستم سر دخترش اصلا نداشت

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
خودمم ميگم الان زوده همين ميخام نداشته باشم😂 اخه شوهرم خبر نداره باردارم حالت تهوع داشته باشم ميف ...

واییی دعا کن ویار نداشته باشی سختههههه من صبح چشامو باز کردم حمله به طرف سینک رفتم الانم دمیترون انداختم ولی بازم حالم خوب نیس

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی دعا کن ویار نداشته باشی سختههههه من صبح چشامو باز کردم حمله به طرف سینک رفتم الانم دمیترون اند ...

واي خواهرمم همين بود بوي سينك ميخورد بهش بالا مياورد 

واااای منم هنوز چهارهفته و شش روزمه  هیچ علائمی ندارم  همینکه زیذدلم گاهی درد میکنخ

اون درد عادیه منم هفته های اول داشتم ۷ هفته دیگه نرمال میشی ولی از ۶ یا ۷ هفته ویار میاد بدجورم میاد من الان صبح چشامو باز کردم حمله کردم طرف سینک انقد معده خالی عق زدم همش آب زرد میومد الانم دمیترون انداختم بازم حالم خرابه  

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
اون درد عادیه منم هفته های اول داشتم ۷ هفته دیگه نرمال میشی ولی از ۶ یا ۷ هفته ویار میاد بدجورم میاد ...

من الان پنج هفته و دو روزمه 

تا يك تير نياد سراغم خيلي خوبه

دااالی😂منم مث شمام🤭

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
علائمي نداري؟

فقط زیر دلم درد میتنه😢ی وقتایی کمردرد دکترم برام قرص نوشته اونو میندازم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
فقط زیر دلم درد میتنه😢ی وقتایی کمردرد دکترم برام قرص نوشته اونو میندازم 

منم اوايل تخمدان راستم با سينه ام درد ميومد

الان ديگه نه 

چيو ميندازي؟؟؟

یدوفولیک،ویتامینd3