2789
پس چکار کنم خیلی سفت هستن از این انگور دونه دارا که پوستشون هم ضخیمه به درد تازه خوری نمیخورد واس ...

میدونم عزیزم حالا صبر کن بهت میگم 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه قابلمه تال که با دسته جوقن یا همون اهن دسته که داری برا چیزی رو بکوبی مثگوشت کوبه ولی سنگین تر هست رو بردار قوره هارو بریز تو قابلمه یکم بعد نمک حالا هر چقدر دوست داری ولی اگه نمکش بیشتر باشه زود خراب نمیشه بریز روش بعد بکوب اروم جوری کهـدونا ها له بشن و به اب بیوفتن 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

مگه الان غوره ها رسیدن؟؟

غوره ها معمولا تومرداد میرسه🤔🤔

ما درخت مو داریم هرسال ابغوره میگیریم.

اول باید تمیز بشوری وبعد ببری بیرون تا ابشو بگیرن.

با ابمیوه گیری یا چرخ گوشت بخوایی چرخ کنی تلخ میشه.

بعد که ابشو گرفتی باید بجوشونی.تا حجمش نصف بشه.بیشتر بجوشه شراب میشه.فقط موقع جوشوندنم باید توی ظرف روحی باشه. هم موقع ابگیری تا زمانی که بخوایی بجوشونی و هم بعد از جوشوندن هم حتما باید ظرفش پلاستیکی باشه چون زیاد بمونه توی ظروف روحی،ظرفا روحی سوراخ میشه.

خنک که شد ازپارچه صاف ردس میکنی ومیریزی تو شیشه.درشو باید حسابی محکم ببندی.

تت دوسه ماه باید تو افتاب بمونه تاقرمز بشه بعد جای سایه وخنک تاحتی دوسالم میشه نگه داشت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خیلی تعریف غوره شور رو شنیدم دوس دارم یکم درس کنم😋

عالیه طعمش میتونی عکس قوره هارو بزاری ببینم چقدر داری

مگه الان غوره ها رسیدن؟؟ غوره ها معمولا تومرداد میرسه🤔🤔 ما درخت مو داریم هرسال ابغوره میگیریم. ...

نه عزیزم ما شیرازیا اصلا قوره رو نمیجوشونیم که الان من خودم ابغوره سال گذشته رو هنوز دوتا بطری دارم 

نه عزیزم ما شیرازیا اصلا قوره رو نمیجوشونیم که الان من خودم ابغوره سال گذشته رو هنوز دوتا بطری دارم& ...

ما اینجوری درست میکنیم.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

هان اسی حین جوشیدن خیلی کم هم باید نمک بزنی که میخوایی نگه داری خراب نشن

عالیه دختر من چون شیرازیم باغ هم داریم برا سالاد سیرازی عالیه بعدشم مث ابلیمو میمونه ولی باید حتما ب ...

سلام عزیزم

غوره شور رو چجوری درست میکنی؟

من میخوام برا اولین بار امسال درست کنم ولی بلد نیستم.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!