2789
نزدیکمون نیس  تنبلیم میشه ماشین بگیرم ببرم شوهرم هم فقط به درد خوردن میخوره

گفتم که عزیزم اگه وقت داری تو خونه بهتر در میشه و خوشمزه تره براش زحمت کشیدی 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس غوره شور چی😘

غوره شور به دو روش میتونی درست کنی

غوره رو دون کن بشور آبش که کاملا خشک شد بریز تویه شیشه خشک و تمیز بعد روش یا از همون آبغوره ک داری یا مثل خیارشور آب نمک بریز بعد درشو سفت ببند و تو یخچال نگهداری کن 

واقعا این همه غوره رو با دست می کوبید چرا نمیبرید بیرون آب بگیرن؟ 

عزیزم اسی میگه نمیتونه ما خودمون بخاطر اینکه باغ داریم دستگاهشم داریم ولی بعضی موقع ها من خودم همینجوری میگیرم اندازه یه بطری چون با دستگاه هم تلخ میشه 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
حالا از نصفم یکم بیشتر شد نه. ولی اره خیلی بجوشه شراب میشه. ما‌ یبار درست کردیم.زیادم نجوشوندیم ول ...

وای واقعا؟؟باید از مرجع تقلیدم بپرسم .ما یه عمره ک غلیظ درست میکنیم.😶

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
وای واقعا؟؟باید از مرجع تقلیدم بپرسم .ما یه عمره ک غلیظ درست میکنیم.😶

من اولین باره تو عمرم میشنوم ابغوره رو میجوشونن 

بچه ها درخت رو دیدین

در اصل درخت همسایه هست 

هر سال از رو دیوار اویزون میشد بهش میگفتیم ولی جمعش نمکرد

منم پارسال با طناب داربست درست کردم که سایه بشه واسه ماشین

امسالکلی غوره بهم داد

حیاط خودمون کوچیکه به اندازه یک ماشین😂😂😂

بچه ها درخت رو دیدین در اصل درخت همسایه هست  هر سال از رو دیوار اویزون میشد بهش میگفتیم ولی ج ...

عزیزم چقدر خوب اگه نمیچیدی کلی انگور داشتی

راستی اگه نتونستی بهم درخواست دوستی بده شمارتو بهم بده از وات بهت توضیح بدم اگه دوست داشتی 

فقط ترو خدار غوره شور هم بگو

ببین خواهر من خودم غوره شور درست نکردم ولی اگه عجله نداری یکم ابغوره درست کن من هم از مامانم میپرسم بهت میگم الان باهاش تماس میگیرم فقط تو ابغوره بگیر یکمم غوره نگه دار برا بعد که بهت گفتم 

ببین خواهر من خودم غوره شور درست نکردم ولی اگه عجله نداری یکم ابغوره درست کن من هم از مامانم میپرسم ...

مرسی عزیزم

ون اینستا وات و اینا ندارم

در خواست دادم اگه تونستی راهنماییم کن

عوضش قول میدم تو امتحانای بعدی کمکت کنم

من خودم معلم هستم

مرسی عزیزم ون اینستا وات و اینا ندارم در خواست دادم اگه تونستی راهنماییم کن عوضش قول میدم تو امتح ...

فدات عزیزم دیگه امتحانامو دادم تموم شد اینم امسال به خاطر اصرار شوهرم رفتم وگرنه از درس بدم میاد