2777
2789
عنوان

احتمال بارداری دارم یا نه؟

181 بازدید | 20 پست

سلام من موعدم سه روز پیش بود، دو روز پیش بی بی چکم منفی شد ولی هنوز پریودم نیومده، دوره هام منظم و بیست و هشت روزه هست ولی ماه پیشم دو روز جلو انداختم، اینم بگم که یه چهل روزی میشه رژیمم و پنج شش کیلو هم کم کردم، ممکنه تاخیرم بخاطر رژیم باشه؟ هیچ علائمی هم ندارم، دارم دیوونه میشم

راستی تو شیردهی هستم و بچم ماه بعد دوسالش تموم میشه، نمیخوام باردار باشم 😥

من ۴ روز از موعدم گذشته بود بی بی زدم مثبت شد

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به احتمال زیاد مال رژیم هست، منم منظم هستم این بار 5 روز عقب انداختم که به خاطر استرس این روزام ب ...

خدا کنه همینطور باشه عزیزم ممنون، تا فردا نشدمم‌ باز بی بی میزنم

ببخشید یه سوال، شما روز مثلا 3 تاخیرتون هم زدید؟ چون میخوام بودنم یه روز هم موثر هست؟

نه

همون ۴ روز هم شانسی بود

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
نه نیستید، من اگه بودم زمین و زمان رو سجده میکردم، پلی نیستم، شما هم نیستید بخاطر تغییر رژیم هست

عزیزم ایشالا شما زودی باردار بشین، من واقعا از نظر روحی آمادگی دوباره مادر شدن رو تو خودم نمی‌بینم