2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 82 پست
وای یعنی میشه بازم دور هم جمع بشیم ای خدا

اگه خدا بخواد آره عزیزم چرا که نه 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نمیشه زندگی کرد هر روزم بدتر از دیروز هرچی میگذره بدتر میشه

اره عزیزم ..پدر من تواین دنیا خیری تدید و رفت .از خودی خورد ..یه آدم بی شیله پیله ..وقتی رفت زندگی منم با خودش برد دیگه نتونستم خوب زندگی کنم .تا یه سال شایدم بیشتر اصلا دوست نداشتم پامو از در آپارتمان بزارم بیرون ..بزور اینو اون دیگه کم کم چون بچه کوچکم داشتم ..الانم خدا یه بچه دیگه بهم داده چند روزه ولی باورت نمیشه انگار هیچی ..

اره عزیزم ..پدر من تواین دنیا خیری تدید و رفت .از خودی خورد ..یه آدم بی شیله پیله ..وقتی رفت زندگی م ...

کاملا درکت میکنم من واقعا کم آوردم پدرمنم هیچ خیری ندید اصلا از این دنیا  نامردی دید فقط 😭😭😭😭😭😭

باورت میشه از دنیا از زندگی حالم بهم میخوره از آدمای دورم متنفرم

من تنها پناهم و طرفدارم بابام بود اونم رفت ..بعد بابام یسری آدما به خودشون جرات دادن هرچی میخوان به من بگن..یه چیزهایی دیدم و شنیدم که .....  

[QUOTE=300991754]من تنها پناهم و طرفدارم بابام بود اونم رفت ..بعد بابام یسری آدما به خودشون جرات دادن هرچی میخوان به ...[/QUOTE خیلی شبیه منی منم همه پشت وپناهم بابام بود با رفتنش آدما یه جور دیگه خودشونو نشون دادن