2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 82 پست
خوشبحالتون منم چجوری اینکارو بکنم

من عادتمه آدم خیلی حساسیم فراموش کردن برام سخته ولی گاهی آلزایمر لازمه. اصلا به مرگ پدرت فکر نکن. فک کن زندست اگر بیرونی فک کن خونست اگر خونه ای فک کن بیرونه و شما نمیبینیش. اگر بخوای فکر کنی دائم بهش دیونه میشی آخرش 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
عزیزم فراموش که نمیشه من ۴۰ساله بابام فوت شده همیشه تو لحظه های زندگیم به یادش بودم امسالم پنج ماهه ...

فقط میتونی با قرآن خوندن براش خوشحال کنی

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تورو خدا بدادم برسین ..دلم پاره پاره اس..

بخاطر دخترت. نکن این کارو با خودت. آروم باش توکلت به خدا باش و به این امید که روزی میرسه دوباره دور هم جمع میشید دنیای دیگه ای هم هست 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
دنیای دیگه ای نباشه چی

هست قرآن بخون با معنی با تفسیر هم هدیه کن به روح پدرتون هم خودت آرامش میگیری و جواب همه سوالاتو میگیری 

خدا چرا بامن اینکاروکرد

باهمه کرده   من و خیلیای دیگه هم مثل شماییم. آروم باش عزیزم سخته میدونم ولی باید عادت کنی به سختی های زندگی 

عزیز با من خیلی کرده از بچگی

منم از بچگی مشکلات زیادی داشتم هنوزم دارم رنگ ارامشو ندیدم. آروم باش صبر داشته باش منم تصمیم گرفتم صبرکنم ببینم خدا چی میخواد 

من هیچوقت ندیدم .اومدم با ورود بچم ببینم اونم باز ازم گرفت

عزیزم الهی خدا هیچکسو با بچش امتحان نکنه. خدا بهت صبر بده تحمل کن امتحان من و شماهم یه روز تموم میشه. یه روز خوب میرسه بالاخره 

هی بمیرم برات منم الان از بس گریه کردم چشام خونه ... بابام وضعیت قلبش داغونه دکتر گفت عملش نکنیم خطرناکه عملم کنیم خطرناکه بمیرم برا بابام نمیدونه دکتر گفته خطرناکه امشب همش میگف عمل کنم خوب میشم ... بابام خیلی سختی کشیده من اگه خدایی ناکرده با عملم چیزیش بشه خودمو نمیبخشم چون من اصرارب عمل کردم 😭

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
هی بمیرم برات منم الان از بس گریه کردم چشام خونه ... بابام وضعیت قلبش داغونه دکتر گفت عملش نکنیم خطر ...

عزیزم.خداشفابده..منم همین شرایط برامون پیش اومد سکته مغزی کرد بیمارستان گفتن عمل کنیم یا نه ..گفتن عملم کنیم فک نکنن زنده بمونه ..زنده هم بمونه فلج میشه یه طرفش لمس میشه میفته تو تخت ...دیگه برادر بزرگم رضایت نداده بود به عمل ..که بعد از بکی دوساعت فوت کرده بود...خدایااااااااااااا