2777
2789
عنوان

اهنگ غمگین

63 بازدید | 7 پست

بغض دارم خیلی وقته گریه نکردم حتی با غمگین ترین اهنگ ها هم گریم نمیاد دلم داره میترکه اهنگ غمگین میشناسین معرفی کنید .مرسی ☺

یا اهنگی که به دلم آرامش بده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

Still with you by jk

I love you by Billie

اینا یه جور خاصین

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
Still with you by jk I love you by Billie اینا یه جور خاصین

https://uupload.ir/view/jungkook_(bts)_-_still_with_you_(320)_bp2.mp3/

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌