2777
2789
عنوان

اهنگ غمگین

63 بازدید | 7 پست

بغض دارم خیلی وقته گریه نکردم حتی با غمگین ترین اهنگ ها هم گریم نمیاد دلم داره میترکه اهنگ غمگین میشناسین معرفی کنید .مرسی ☺

یا اهنگی که به دلم آرامش بده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

Still with you by jk

I love you by Billie

اینا یه جور خاصین

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
Still with you by jk I love you by Billie اینا یه جور خاصین

https://uupload.ir/view/jungkook_(bts)_-_still_with_you_(320)_bp2.mp3/

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز