2777
2789

خالم تازه فهمیده شوهرش ۶ ساله پنهونی یه زن دیگه داشته😐

عین ماست هیچکاری نمیکنه . میگه به خاطر بچه ها نمیخوام طلاق بگیرم . شوهر خالمم شبانه روز پیشه اونیکی زنش هست ، چند روز یه بار با ناز و فیس و افاده میاد خونه پیش خالم. اخه تا کی تحقیر؟

اگه یه کلمه هم ازش بد بگیم ، جار و جنجال راه میندازه . میگه من عاشقش ام . شما دخالت نکنید.

هر روز تو گروه های خانوادگی کلییی از شوهرش تعریف میکنه و قربون صدقش میره و خاطره تعریف میکنه. همش هدیه براش میخره که یه وقت از دستش نده😐😐😐

دیگه نمیتونیم خونش بریم چون وقتی میبینیم شوهرش مثل مهمون فقط میاد یه سر میزنه و شب میره خونه ی اون یکی زنش ،((حتی از ماهم خجالت نمیکشه))حالمون بهم میخوره

به نظرتون آدم چی بگه به همچین آدمی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنین امثال همچین......هایی از روی زمین محو بشن

دلم کباب شد به حال خالت ببین چه غصه ای ته دلشه کاش جدا شه حق و حقوقشو تمام بگیره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چاره ای نداره ،از ناتوانی مجبوره تظاهر کنه به خوشبختی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

جای تعجبی نداره  مردا خیانت میکنن این طبیعتشونه البته همشون نه توهین نشه🙂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

شاید خالتون دچار شک عصبی شده

قطعا. رفتارش عادی نیست

یک سندرومی هست وقتی ب آدم حمله میشه

و ادم‌همه چیزش از دست میده

به حمله کننده و نابودگرش پناه میبره

و رفتارهای عاشقانه بروز میده

از ترس اتفاقات بدتر.

بهش (سندروم استکهلم )میگن

هیچ اصلا دخالت نکنید ،چون خاله ت بچه داره بچه پدر میخاد خرج میخاد هزینه میخاد اوقات تلخی کنه بچه هاش نسبت پدرشون دشمن میشن پس مجبوره تحمل کنه تا شوهرش همین طوری ادامه بده تا بچه هاش در امنیت رشد کنند وهیچ کس حق دخالت در زندگی ایشون رو نداره