2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفتون بی ادبیه اگه منظورتون به شخص منه،کیلویی درمیارم،تنی خرج میکنم،ولی واسه طرفم،نه کس دیگه ...

کیلویی دربیاری تنی خرج کنی تاآحر ماه باید با بادهوا زنده بمونی که ازانورم 😏بااین درآمد دخل خرج ناهمسان بدهی قسط بیش باقی نمیمونه 

آپشن نگهداره واس اونی که خرج میکنی 

من با سن بالا میزنم رل 

من خودم 15 اون 25 

١٠ سال تفاوت سنی

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
کیلویی دربیاری تنی خرج کنی تاآحر ماه باید با بادهوا زنده بمونی که ازانورم 😏بااین درآمد دخل خرج ناهم ...

خونم جای خوب تهرانه،ماشینمم زیر پامه،کارم هم باتفریح فرق نداره،درضمن شما دنبال آپشن میگشتی 

درسته؟

پولش هست  مهم اینه که من میترسم :/

اره ماهم همین  فکر زد به کلمون پولشم بود من ترسیدم

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
بگم لغو کاربری میشم ولش 

عزیزم من سنم خوبه برای روابط پارتنری .قصد خودمم ازدواج نیستش فقط نمیدم به چه بهانه زمان مناسب برای دیت رو اوکی کنم که از خانواده پنهون بمونه

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .