2777
2789
عنوان

وقتی صورت رو اصلاح کنم جوش میزنم؟

67 بازدید | 8 پست

من همیشه ابرو و پشت لبم رو بر میدارم بقیه جاهارو نه 

چون اصلا موهای صورتم ضایع نیست یعنی حتی آرایش هم که میکنم اصلا تو ذوق نیس 

میترسم بردارم جوش بزنم چون الان اصلا اصلا جوش ندارم 

لیزر هم همه بدنمو میرم صورت رو نه چون میترسم لک شه

بستگی به پوستت داره مثلا خواهر من پوستش حساسه هردفه که میره اصلاح کلیییی جوش میزنه ولی من نه بار اول جوش زدم ولی از دفعات بعد کمتر شد

اگر جوش زدی میونی روغن درخت چای بگیری با یه روغن دیگه مخلوط کنی بزنی به پوستت عااالیه یبار بزنی همه ی جوشات خشک میشن زود میرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسکه دیگه

بعضیا هیچ کاری نمیکنن جوشم نمیزنن

بعضیا کلی تونر و ژل و بعد اصلاح میزنن بازم جوش میزنن

اگه زیاد مو نداری که نکن یه وقت پوستت خراب نشه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
ریسکه دیگه بعضیا هیچ کاری نمیکنن جوشم نمیزنن بعضیا کلی تونر و ژل و بعد اصلاح میزنن بازم جوش میزنن ...

من مراقبت پوستی انجام میدم ولی قبل مراقبت هم جوش نداشتم 

میترسم اصلاح کنم به فنا برم😬احتمالا اصلاح نکنم

من مراقبت پوستی انجام میدم ولی قبل مراقبت هم جوش نداشتم  میترسم اصلاح کنم به فنا برم😬احتمالا ...

اره نکن حیفه.الان همه دارن به هر دری میزنن پوستشون خوب بشه.تو که خداروشکر پوستت خوبه حیفه خرابش کنی

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌

سلام

یک مقدار گلاب بگیر (خونگی و اصل باشه ،نه ازون اسانسی ها )

ظرف کوچیک مثل شیشه شربت سرماخوردگی 

داخلش چندتا دونه زاج سفید بنداز 

بعد هربار اصلاح به صورتت بزن 

ان شاءالله مشکل جوشت برطرف میشه 

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت