2777
2789
عنوان

نظرسنجی مهم.

138 بازدید | 36 پست

بچه ها توهین نکنید ب خانواده م باشه؟ بابای من عادتشه پست سر شوهر من و شوهر خواهرم حرف میزنه‌ همش ب ما میگه بهشون اعتماد نکنید و فلان و اینا.

دیروز مامان ناراحت بود از بابام گفت چند روز یه ماسک شو رعایت نمیکنه. منم تماس گرفتم  گفتم باباجان ی بنده خدایی اینجوری گفته گفت هر خری گفته بیخود کرده حتی وقتی متوجه شد مامانم گفته بازم مصر بود ک هر خری گفته اینجوری. در صورتی ک آدمیه ک خیلی ب مامانم تو جمع احترام می ذاره. حالا امروز اومد خونه مون بستنی سنتی گرفته بود تو شهر ماهم تب مالت زیاد شده چند روزه. منم ناراحت شدم و گفتم اخه چرا خوردین اینو. پاستوریزه میگرفتین خب. ناراحت شدن و هر چی دوست داشتن بهم گفتن و رفتن. منم خیلی ناراحت بودم ک نهار نموندن ب خواهرم زنگ زدم و گفتم خبرشون رو بگیر . مامانم ب خواهرم گفته تقصیر شوهرهاتونه ک ب سخت گیری شما اهمیت میدن باید جواب تونو بدن تا متوجه شین. دیگه هم ن زنگ بزنید ن بیاین خونه مون. حالا ب نظرتون ب مامانم بگم ک بابا پشت سرش چجوری صحبت میکنه؟ 

صلوات  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت چیزی نگو.. دلش رو بشکنی چه فایده داره؟ حالا بذار فکر کنه با پدرتون خوبن با هم شما هم کمتر ...

اخه مامان کل زندگی شو ب پای بابا ریخته. اما اون هیچ وقت براش کاری نمیکنه. 

صلوات  

اگه بینشون به هم بزنی این جوری که باتو خوب نمیشن فقط باهم دعواشون میشه و از هم دلگیر میشن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

واااا نه مگه دیوانه ای بگی بابا پشت سرت اینجور گفته بعدم تو دخترشی پیش تو گفته بنظرم مقصر بودین که بستنی گرفته پدرتون اورده اینجوری گفتین رفتارتون بد بوده...ولی اجازه ندین پشت سر شوهرتون یا پیشتون بدگویی کنن

جاوید عشق مامان
معلومه که نباید بگی مثلا گفتنش چ مشکلیو حل میکنه

اخه  مامانم میگه چرا شوهر ها تون هر چی شما میگین گوش میکنن منم میخوام بهش بگم  مث شما باشیم ک بابا هر چی میخواد پشت سرت بگه و متوجه نباشیم؟

صلوات  
اخه مامان کل زندگی شو ب پای بابا ریخته. اما اون هیچ وقت براش کاری نمیکنه. 

عزیزم وقتی مادرت راضیه چرا دل‌چرکینش کنی. گاهی بی خبری بهترین خبره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
واااا نه مگه دیوانه ای بگی بابا پشت سرت اینجور گفته بعدم تو دخترشی پیش تو گفته بنظرم مقصر بودین که ب ...

اخه بستنی کلا باز بود نگران شون شدم. اما اونا حرف های بدی گفتن و گفتن ب تو مربوط نیست. 

صلوات