2777
2789
عنوان

سرکلاژژژژژژز

154 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

من دکتر قراره شنبه بهم بگه که لازمه سرکلاژ کنم یا نه اومدم پیش مادرم شهر دیگه فاصله زیاده نمیتونم پیش دکتر خودم برم برا سرکلاژ

میخوام برم پیش یه دکتر خوب مرکز استان مون ۴ ساعت فاصله دارم بعد چند روز برگردم امکانش هست یا همینجا شهر خودمون انجام بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر خودم که فاصله زیاده نسبت به مرکز استان مون اومدم پیش مادرم اینجا دکتر ندارم آنلاین ویزیت میشدم

در کل در نظر بگیر بعد سرکلاژ کجا فاصله کمتری داره بیای خونه. همون جا برو حداقل یک هفتهده روز باید خوب استراحت کنی

همتای مامانم بودم❤

۲۱ هفته هستم فانلیگ ۶ میل و سرویکس ۳۰

من هجده هفته۲۹بودم

سرکلاژنکرد دکترم

گفت دیره خطر سوراخ شدن کیسه اب وجود داره

پساری گذاشتم

میتونی یه دکتر دیگه ام برو

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

جای که میخوای تاآخر مستقر بشی برو

من استان دیگه ای اومدم چون اسباب کشی کردم اینجا شهرمون دکتر خوب نمیشناسم

بقیه هم از همین دکتر راضی بودن که الان رفته مرکز استان برا همین موندم این دکتره معروفه همه میرفتن پیشش

من استان دیگه ای اومدم چون اسباب کشی کردم اینجا شهرمون دکتر خوب نمیشناسم بقیه هم از همین دکتر راضی ب ...

خب دیگه جای که هستی نزدیک وخوب اونحا برو

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من هجده هفته۲۹بودمسرکلاژنکرد دکترمگفت دیره خطر سوراخ شدن کیسه اب وجود دارهپساری گذاشتممیتونی یه دکتر ...

آره میخوام نظر سه تا دکتر بپرسم ولی میگم اگه گفت سرکلاژ مثلا

همین باز شدگی شش میل داشتم یکم ترسیدم وگرنه ۳۰ مرزه

من هجده هفته۲۹بودمسرکلاژنکرد دکترمگفت دیره خطر سوراخ شدن کیسه اب وجود دارهپساری گذاشتممیتونی یه دکتر ...

واینکه شما این چندهفته ثابت مونده همش ۳۰ بودی

من هروقت میرفتم سونو یکی دو تاکم شده بود

هفت ماهه بودم شده بود۲۶

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

آره میخوام نظر سه تا دکتر بپرسم ولی میگم اگه گفت سرکلاژ مثلاهمین باز شدگی شش میل داشتم یکم ترسیدم وگ ...

اهان اینو حواسم نبود یکم رحمت باز شده یعنی

پس برو سرکلاژ دکتر خوب پیدا کن