مروارید۸۷۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 601 عنوان کشیدن دندان 179 بازدید | 16 پست بچه ها من 4 ساعته دندون عقلمو کشیدم ولی خونش بند نمیاد نمیتونم چیزی بخورم چیکار کنم ؟ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹 1400/03/17 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_عشق عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 907 سخت بود منم ۴تا دندون لقل رو باید بکشم کامل در اومده ولی میترسم خدایا تا کی ...
دخترکoo عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 4384 کیسه یخ بذار روشیه نیکه پنبه تمیز بذار فشار بده کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
نورنور عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7698 یخ بزار رو صورتت، فقط بستنی و چیزای خنک می تونی بخوری تا بند بیاد ، طبیعیه طول میکشه خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8893 عزیزم طبیعیه سعی کن بستنی بخوری سردیش باعث میشه خونریزیش بند بیاد. منم دندون عقل کشیدم تا سه روز خون می اومد به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مروارید۸۷۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 601 سخت بود منم ۴تا دندون لقل رو باید بکشم کامل در اومده ولی میترسم وقتی بی حسی زد چیزی حس نکردم منم خیلی میترسیدم چند هفته عقبش انداخته بودم ولی دیشب خیلی اذیتم کرد واقعا ترس نداره جدی میگم لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
sssnnnnmmmmdddd عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 100 اون کیسه یخی که دکتر داده رو حتماااا حتمااا بزارمن خودم تا سه روز از لثهم خون میومدوااای خیلی سخت بود تا ده روز پدرم در اومد
مروارید۸۷۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 601 عزیزم طبیعیه سعی کن بستنی بخوری سردیش باعث میشه خونریزیش بند بیاد. منم دندون عقل کشیدم تا سه روز خون ... آخه خون میاد بدم میاد چیزی بخورم آب نمک قرقره کنم خوب میشه؟ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
مروارید۸۷۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 601 اون کیسه یخی که دکتر داده رو حتماااا حتمااا بزار من خودم تا سه روز از لثهم خون میومد وااای خیلی س ... چطوری غذا میخوردی؟ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
من_عشق عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 907 وقتی بی حسی زد چیزی حس نکردم منم خیلی میترسیدم چند هفته عقبش انداخته بودم ولی دیشب خیلی اذیتم کرد وا ... منم تا مطب رفتم ولی گفتم نمیکشم اومدم بیرون مال منم اذیت میکنه ولی ترسم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم خدایا تا کی ...
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8893 آخه خون میاد بدم میاد چیزی بخورم آب نمک قرقره کنم خوب میشه؟ درک میکنم منم تا سه روز که دندونم خونریزی داشت نمیتونستم غذا بخورم . اب نمک هم خوبه ولی فکر نکنم خونریزیش قطع بشه. سعی کن بستنی و شیر سرد بخوری کمتر میشه به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مروارید۸۷۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 601 منم تا مطب رفتم ولی گفتم نمیکشم اومدم بیرون مال منم اذیت میکنه ولی ترسم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم عزیزم نذار مثل من بشی دیشب اصلا از درد نخوابیدم دردش میزد به گوشم بعد به سرم، مسکن هم اثر نداشت دیگه هر چه بادا باد امروز واقعا راحت شدم زودتر بروووو لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
sssnnnnmmmmdddd عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 100 چطوری غذا میخوردی؟ هفته اول با بدبختییییدهنم اندازه قاشق هم باز نمیشد(فک پایینم بود)سمتی که کشیدی نخور، یکیم اینکه موقع مسواک زدن محکم نشور اونوقت خونش باز میشهالبته برا من نهفته بود بعد کشیدن خیلی اذیت شدم
sssnnnnmmmmdddd عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 100 منم تا مطب رفتم ولی گفتم نمیکشم اومدم بیرون مال منم اذیت میکنه ولی ترسم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم اگه نهفته نیستن اصلااا اذیت نداره نترسموقع کشیدن ک اصلاا هیچی نمیفهمیفقط بعدش که ورم میکنه اذیت دارهاونم یه هفته باید تحمل کنی
من_عشق عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 907 عزیزم نذار مثل من بشی دیشب اصلا از درد نخوابیدم دردش میزد به گوشم بعد به سرم، مسکن هم اثر نداش ... سعی میکنم برم خدایا تا کی ...