2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با من هست یا خیر

173 بازدید | 46 پست

خانواده من اصلا اهل تعارف نیستن و هیچ خوششون نمیاد دعوتی باشیم اصولا زنگ میزنن مثلا میگن من شام میام خونت و خب میان حالا میخای خوشت بیاد یا نه 

موضوع اینحاست که وقتی میان کافیه یکبار به بچت غر بزنی یا یکم تو خودت باشی دیگه انگ خساست و اینکه خوشش نمیاد بیایم و ازینا میزنن 

مساله دوم اینه که مثلا ناهار میان شام میمونن و شب میخابن و فردا عصر میرن گاهی فردا شب شامم میمونن و اخر شبش میرن همین منوال ماست سه شنبه مامانم ۲روز خونه من بوده و دیروز بودباز من زیاد تعارف نکردم چون واقعا من از این حجم رفت و امد خوشم نمیاد ولی اخرم یه جوری برخورد میکنن که عذاب وجدان میگیری 

اخه درسته به نظر شما؟ 

مامان من تنهاست و گاهی فقط بقیه اعضا میان اما اینکه تنهاست دلیل نمیشه که شما میگید تقصیر منه؟ 

من دوست دارم هفته ای یکبار یه وعده دعوت هم باشیم حالا یا خونه من یا خونه خودش

خانواده همسرم که اصلا سالی یکبار هستن و خیلی مقرراتی هستن شاید منم به سیستم اینا عادت کردم که تحمل رفت و امد خودمونو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا چه خوبن ..

کاش مامان من بیاد دو ماه بمونه به جا دو روز 

چقدر بی احساس و سرد 

من خیلی دلم میخواست فامیلامون دعوتی نباشن و راحت باشن 

البته مامانم دعوتی نیس ولی بقیه چرا

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

من از خدامه مامانم و خواهرم اینا بیان خونمون ده دوز بمونن 

ولی اصلا نمیان شاید سالی یه بار دوبار بیان

*یکی از عللش هم اینه که کنار مادرشوهرم زندگی میکنم راحت نیستن که بیان؛ البته نمیگنا ولی من خودم میدونم یکی از علل مهمش همینه*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
مادرتون تنها زندگی میکنن اینجور میگی؟؟

بله تنها هستن و در هفته چندروز خونه خاهرم میرن با خاهر های خودشون رفت و امد دارن و خونه منم میان و همسر موقت دارن منظور شما چیه درضمن پیر نیستن 

بله تنها هستن و در هفته چندروز خونه خاهرم میرن با خاهر های خودشون رفت و امد دارن و خونه منم میان و ه ...

صیغه ست ؟ 

چرا ازدواج دائم نمیکنه که تنها نباشه؟

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
من از خدامه مامانم و خواهرم اینا بیان خونمون ده دوز بمونن  ولی اصلا نمیان شاید سالی یه بار دوب ...

منم طبقه پایین خانواده همسرم زندگی میکنم با اینکه از همه چی راضیم تنها این مورد روی مغز منه که الان اوناهم حرفایی میزنن پشت سرم هرچند من خودم مهمم نه فکر اونا

بله تنها هستن و در هفته چندروز خونه خاهرم میرن با خاهر های خودشون رفت و امد دارن و خونه منم میان و ه ...

ربطی به پیری نداره که

نزار تنها بمونه

پیش هرکدوم از خواهر برادرا چند روز بمونه خوبه دیگه

تنها نمیشن اینطور

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
منم طبقه پایین خانواده همسرم زندگی میکنم با اینکه از همه چی راضیم تنها این مورد روی مغز منه که الان ...

خب همین که حرفایی پشت سرت میزنن اگه دور بودی نه میفهمیدن نه حرفی میزدن 

بیخودی نمیگم لعنت به زندگی کنار مادرشوهر 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**