2777
2789
عنوان

میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 52 پست
این ی خرده حرفی که راجبش زدم چی‌؟؟؟ ایرادی نداشت؟ الان دارم به این فکرمیکنم همین حرفارو مادرشوهرمم ...

دیگه نگو حداقل بدترش نکن. 

ایراد ک داشت ولی دیگه پی شو نگیر.

آره مادرشوهرت هم چیزی بهت گفت از من ب تو نصیحت زیاااااد هی ب شوهرت نگو آی مامانت اینجوری گفت اونجوری گفت بدتر فک میکنه خودت مقصری مشکلتو خودت حل کن اگه خیلی اذیتت کردن ب شوهرت بگو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا خودتو ذلیل اونا میکنی ؟ الان میشه بگی مثلا مامانت بهش چی گفته؟ یا مادرشوهرت چیا میگه؟

اصلا موضوع دیشب خیلی مسخره بود اما جای ناراحتی داشت...

کلا مامانم اینا زیاد دخالت میکنن به شوهرم میگن فلانجامیری اینوبپوش حتما پیش اون بشین بااون حرف بزن بااون حرف نزن و فلان... مادزشوهرمم دقیقا توپوشش من دخالت میکنه... 

اصلا موضوع دیشب خیلی مسخره بود اما جای ناراحتی داشت... کلا مامانم اینا زیاد دخالت میکنن به شوهرم می ...

خب تو نمیگی مامان اینحرفارو ب شوهرم چرا میزنی😐😐😐 خیلی زیاااااااااااد کار زشتی کرده یعنی چی آخه؟ از الان یجوری جمع کن مامانتو وگرنه ی دعواهایی میوفته بین تو و شوهرت اونسرش ناپیدا....

مادرشوهرت این حرفارو ب تو بزنه خیلی فرق داره تا مامانت ب شوهرت بگه. 

این حرفا طبیعیه ولی بین مادرشوهر و عروس مخصوصا اونم تو نامزدی بعد ازدواج لزومی نداره بگه.

ولی کار مامانت خیلیییییییییی زشته نذار دخالت کنه. 

خب تو نمیگی مامان اینحرفارو ب شوهرم چرا میزنی😐😐😐 خیلی زیاااااااااااد کار زشتی کرده یعنی چی آخه؟ ا ...

چیکلرکنم من خیلی بهش میگم امافایده ای نداره بخدا بازتکرارمیکنه..

بعد هینکه وقای شوهرم هست مادرشوهرم چراباید نظربده خب؟کجای این درسته؟ اونموتوهجچیم دخالت میکنه اینکه کجا برم ارایشگام نظرمیده حتی

چیکلرکنم من خیلی بهش میگم امافایده ای نداره بخدا بازتکرارمیکنه.. بعد هینکه وقای شوهرم هست مادرشوهرم ...

خب تو چندبار بگی نه مامان من مثلا کار فلان آرایشگاهو میپسندم یا بگی ب نظر خودم این لباس مناسب تره مرسی راهنمایی مبکنی اینجوری جواب بده اگ فهمید ک خداروشکر نفهمید یکم تندتر جواب بده.

وای نگو چیکار کنم خیلی جدی ب مامانت بگو 

تندتریعنی چجوری دقیقل 😑😑بهش میگم ولی میدونم بازتکرارمیکنه

پس کارت سخت تره... عین مادرشوهر منه ببین یعنی قشنگگگگگ حالشو میگیرم قهوه ایش مبکنم بازم سیریش و دخالت مبکنه و ب شدت فضوله...

پس کارت سخت تره... عین مادرشوهر منه ببین یعنی قشنگگگگگ حالشو میگیرم قهوه ایش مبکنم بازم سیریش و دخال ...

خخ پس بیخیال بیخودی حرص نمیزنم اون واسه خودش بگه من همیشه کارخودمومیکنم حرف کسیو نمیگیرم

خخ پس بیخیال بیخودی حرص نمیزنم اون واسه خودش بگه من همیشه کارخودمومیکنم حرف کسیو نمیگیرم

آره دقیقا کار خودتو بکن ولی جوری رفتار نکن جلو شوهرت ک فردا روزی اومد شوهرتو پر کنه الکی گله کنه شوهرت با خودش بگه حق با مامانمه اون رفتارایی ک من از زنم دیدم بایدم بگن بره طرف اونو بگیره خیلیییی جلو شوهرت خوب باش آتو نده احترام بزار و...