2777
2789
عنوان

میاید؟

230 بازدید | 52 پست

بچها مادرم ی حرفی زده همسرم بهش برخوردو ناراحت شده....من باید چیکار کنم سعی کردم اروم کنم وبگم که منظوری نداشته... اما نمیدونموکاعی بوده یانه کاردرست چیه؟شماتجربتون چیه؟

بگو مامانم مدلش اینحوریه چیزی تو دلش نی 

طرز بیانش بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینقدر گفتن کفایت میکنه یعنی نمیدونم بخدا

اره 

اگه همسرتون دنبال جنجال نباشن...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بنظرم بهتره حرف مانانتو توجیه نکنی چون شوهرت بدتر جبهه میگیره

اره اتفاقا داشتم همینکارو میکردم یک لحظه عصبی شد

اما قطعش کردم... و تهش گففتم بدل نگیر اون دوستت داره و دگ هیچی نگفتم

خیلی میترسم دلگیری پیش بیادچ کنم؟ جدیدا حساس شده

بخداهمین حرفارو مادرشم بهم میزنه اما من اصلا بهش نمیگم چرااون نلراحت میشه

بگو مامانم تو رو غریبه نمیدونه که باهات راحت صحبت میکنه به دل نگیر.با منم همینجوری حرف میزنه دیگه

اقن توضیحاتو دادم ولا... اما مانامزدیم اولین دفعس اینطوری شده و من تجربه ای نداشتم نمیدونم چجوریه این قضایا

اره اتفاقا داشتم همینکارو میکردم یک لحظه عصبی شد اما قطعش کردم... و تهش گففتم بدل نگیر اون دوستت دا ...

خوب چرا نمیگی.بگو مامانتم فلان موقع فلان چیزو بهم گفته مگه من بهم برخورد یا تا العان اومدم بهت گفتم

چجوری؟ برم به مادرم بگم بدرت خراب میکنه...

نه چیزی نگه دیگه مامانت اون گذشت رفت -ازاین به بعدباهاش بهتررفتارکنه و هندونه زیر بغلش بزاره به قول معروف

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️