2777
2789
عنوان

میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 52 پست
آره عزیزم 11ساله

همین جورحرفایی که مادرم زدو مادرهمسرمم پیش اومده بهم بگه... نلراحت شدم اما اصلا به همسرم نگفتم...

نمیدونم چراجدیدا رو پدرومادرم حساس شده اصلا ادمی نبود هیچیو بدترین چیزارو بدل بگیره اخه

مانامزدیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اگه مادرت واقعا حرف بدی زده از همسرت عذرخواهی کن بگو از رو منظور نگفته تو حق داری ناراحت باشی اما خودت میشناسیشو...اگرم چیزی نگفته و همسرت الکی بزرگش میکنه هیچی نگو

خب اگه مادرت واقعا حرف بدی زده از همسرت عذرخواهی کن بگو از رو منظور نگفته تو حق داری ناراحت باشی اما ...

همسرم حق داشته ولی خیلی بزرگش میکنه جدیدا خیلی حساس شده نمیدونم چرا اصلا تواین فازانبود...

همین جورحرفایی که مادرم زدو مادرهمسرمم پیش اومده بهم بگه... نلراحت شدم اما اصلا به همسرم نگفتم... ن ...

مردابازن ها فرق میکنن منم همین مشکل ودارم شوهرم حساسه زودناراحت میشه -توهم به مامانت بگوازاین به بعد حواسش جمع باشه چیزی نگه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
مردابازن ها فرق میکنن منم همین مشکل ودارم شوهرم حساسه زودناراحت میشه -توهم به مامانت بگوازاین به بعد ...

اخه شوهرمن نبود یهونمیدونم چیشد

مادرم بهش بگمم باز میدونم فایده ای نداره استزس گرفتم 

همسرم حق داشته ولی خیلی بزرگش میکنه جدیدا خیلی حساس شده نمیدونم چرا اصلا تواین فازانبود...

یااینکه ناراحتی دیگه ای داره یا کسی پرش میکنه یا از لحاظ عاطفی کمبود داره نمیدونم والا

اخه شوهرمن نبود یهونمیدونم چیشد مادرم بهش بگمم باز میدونم فایده ای نداره استزس گرفتم 

شوهرت نبود ازکجا فهمیدکه مامانت چی گفته عزیزم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
اخه دلم نمیخواددلگیرباش ازشون... شوهرم اصلا اینطورنبود... یهونمیدونم چیشدانقدحساس شده

اصلاااااااااااااااااااااااااا مهم نباشه برات دختر خوب. 

مگه نمیگی زن با تجربه بیا من دارم بهت میگم خودت گوش نمیکنی ب حرفم هرچی بیشتر بهش رو بدی یا هی بگی وای ببخشید مامانم منظور نداشت یا هی بگی هنوزم ناراحتی اگه مامانت واقن چیز بدی هم نگفته باشه نامزدت میگه وای ببینی چ خبره ک این اینجوری میکنه حتما اله بله.

ب روی خودت نیار

اصلاااااااااااااااااااااااااا مهم نباشه برات دختر خوب.  مگه نمیگی زن با تجربه بیا من دارم بهت ...

این ی خرده حرفی که راجبش زدم چی‌؟؟؟ ایرادی نداشت؟

الان دارم به این فکرمیکنم همین حرفارو مادرشوهرمم بهم زده اما من اصلا بهش نگفتم یعنی اشتباهه؟