2777
2789

من دوقلو 18 ماهه دارم 

و دیشب خواستم پستونک شبشونو هم قطع کنم 

راحت خوابشون کردم

ولی پسرم یکساعت بعد بیدار شد و آنچنان گریه ای کرد که مجبور شدم بهش دوباره پستونک دادم

چیکار کنم؟؟؟؟؟ 

به شدتتت به پستونک وابستست😭😥

بخاطر پستونک خوابش خوب نیست، تا از دهنش میفته بیدار میشه و باید بهش بدم. بخاطر اینکه خوابش خوب شه میخوام حتما ترکش بدم😣

سرپستونکشو یه کم قیچی کن دیگه نمیخوره

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرپستونکشو یه کم قیچی کن دیگه نمیخوره

وای اگه بدونی اینکارو کردم با زااااااار پستونکشو میده بهم 

که یکی سالمشو بدم بهش، چون میدونه تو خونه چند تا پستونک داریم

معتاد به پستونکه😖

سر پستونک رو قیچی بزن صبح بده بهش و توضیح بده که اخ شده یا هاپو خورده. نه شب که بچه اوج احتاج اش هست

اینکارو کردم ولی بهم میفهمونه که برم یکی سالمشو بهش بدم

خیلی به پستونک وابستست موندم چیکار کنم😭😭

وای پسر من واسه از شیر گرفتن یه آخ هم نگفت ولی واسه پستونک ۲ ...۳ شب تا صبح پدرمون رو درآورد 😁

آخر چجوری پستونکو ازش گرفتین؟؟ 

تو اون دو سه شب اصلا بهش ندادین؟ چجوری خوابش کردین

آخر چجوری پستونکو ازش گرفتین؟؟  تو اون دو سه شب اصلا بهش ندادین؟ چجوری خوابش کردین

یکی از پستونکاشو ک رژی بود دادم دستش

اگه میشه اخرشب با ماشبن ببریدش بیرون تو ماشین بخوابه

(    )
یکی از پستونکاشو ک رژی بود دادم دستش اگه میشه اخرشب با ماشبن ببریدش بیرون تو ماشین بخوابه

ببین دیشب خیییلی راحت بدون پستونک خوابش کردم ولییی یکساعا بعد بیدار شد بهونه پستونکشو گرفت و افتضاح گریه و زاری کرد 

الان بخدا استرس شدید دارم امشبو چیکار کنم 😭😥

وای خدا نگو که بیزارم از پستونک دختر من چهار سالشه از بچگی هر کاری که فکرشو بکنی انجام دادم اما نشد😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اینکارو کردم ولی بهم میفهمونه که برم یکی سالمشو بهش بدم خیلی به پستونک وابستست موندم چیکار کنم😭😭

واای من شوهرم برای سیسمونی نی نیم گرفته.دخترم ک پستونک نگرفت هرکاری کردیم.حالا نمیدونم پستونک گرفتن خوبه یا بده