2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فال خوبه ها ولی نذار برات عادت بشه خیلی بده من الان چی بشه دیگه خیلییی ی داستانی برام مهم باشه زنگ میزنم ی فال میگیرم اونم آخرین بار 6ماه پیش بود ولی ی مدت مدام دنبالش بودم ک دوس نداشتم پیش پیش دونستن خوب نیست

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
واقعیت هارومیگفت؟ 

آره خیلی،اونموقع من با کسی که نامزدم بودم خیلی درگیر بودم البته الان ازدواج کردیم ولی مثلا ب من میگفت فلان تاریخ میاد میومد یا میگفت الان همچین فکری داره یا داره فلان کار و میکنه اونم از اون طرف باهاش در تماس بود مثلا ی بار ک بهم زده بودیم ب من گفت یکی پیشنهاد میده از خودت کوچیکتر ک از نظر احساسی کمکت میکنه پنج روز بعد یکی پیشنهاد بعد دوهفته فهمیدم سنش و دروغ گفته 8سال کوچیکتر بود و خیلی چیزهای دیگه ببین با اینکه من این و خیلی قبول دارم باز الان ی ماه میخوام واسه بارداریم زنگ بزنم بپرسم جرات نمیکنم میگم آدم خبر نداشته باشه بهتره

من تاحالا فال نگرفتمممم

خوب میکنی واردش نشو ،ب این خاطر میگم ک ی جا گیر میکنی دیگه آب هم میخوای بخوری فال میگیری،همسر منم ی مدت خیلی درگیر شده بود دیگه قسمش دادم تا ول کرد

شمارشو لطف میکنید بگید؟ چقد میگیره برا فال

من همیشه 70میدادم دختر داییم چند روز پیش گفت 100شده مثل اینکه ،من چند ماهی هست نگرفتم،درخواست بده شماره اش و اونجا برات بفرستم،البته زنگ بزنی متوجه میشی خیلی وقت میذاره قشنگ مثل ی مشاور نسبت ب کارتت باهات حرف میزنه