2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیرم بچه خواهر شوهر منم اینطوری شده بود یک ماه پیش ۵روز بستریش کردن بیمارستان تبش پایین نمیومد.گفته بودن ویروس جدید اومده بچه ها مبتلا میشن

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
این چند روز که تعطیل بود دکتر تو بیمارستان نبود فقط بردیمش بیمارستان دکتر بزرگسالان بهش چرک خشک کن د ...

بیمارستان دکتر اطفال داره یا اورژانس ....میشه مگه استامینوفن ...فردا ببرش متخصص

خدایا شُکرت❤🧿
بله ممکنه برا دندوناش باشه شایدم خدای نکرده خونش عفونت کرده من هروقت پسرم سرما میخوره ایطور میشه همی ...

ای وای عفونت خون خطرناکه؟دیشب که بردمیش بیمارستان ازش ازمایش گرفتن و نگا کردن و اینا بعدم مرخصش کردن جواب درست حسابی ندادن 

ای وای عفونت خون خطرناکه؟دیشب که بردمیش بیمارستان ازش ازمایش گرفتن و نگا کردن و اینا بعدم مرخصش کردن ...

پسر من یبار هشت ماهگی پنج روز بستری بود ک ازبس سرم میزدن دیگه جا نداشت ولی دفه های بعد میبردم دکتر چرک خشک کن میداد باشیاف و شربت تب بر دیگه توخونه خوب میشد خداروشکر

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
ازمایش عفونت بیمارستان ازش نگرفت؟احتمالش هست برادندوناش باشه

چرا ازش گرفتن جواب درست حسابی که ندادن فقط مرخصش کردن ولی همین طور ک جواب ازمایشو خودم گرفتم نگاه کردم همه چیش نرمال بود فقطesrاز نرمالش بیشتر بود که پرستار گفت یه ذره عفونت داره ولی ببرش خونه